0700 10 410

Блог

Всички Финансови съвети Бързи кредити Новини Кампании Интересно и полезно

06.10.2016г.

Финансово образование за деца от 0 до 5 години

Имате ли ясен спомен за първия път, когато получихте представа какво са парите? А дали ще се сетите какви финансови съвети са ви давали вашите родители през детските години? Помогнаха ли ви тези уроци да изградите своята финансова грамотност и да управлявате парите си добре? Независимо дали ще отговорите на тези въпроси с „да” или с „не”, отговорът на един друг въпрос е много по-важен: Как ще помогнете на вашето дете да изгради успешни за него финансови навици?

 

Виж още

03.10.2016г.

Седемте стъпки към финансова независимост на Дейв Рамзи

В своя сайт Дейв Рамзи посочва 7 „бебешки” стъпки към управлението на личните ни финанси, за постигане на финансова независимост и натрупване на богатство. Той ги нарича бебешки, защото, макар възрастни хора да подхождат към тях, тези стъпки са трудни и несигурни в самото им начало.

 

Виж още

29.09.2016г.

Какво да си купим през октомври и то да бъде изгодно?

Вероятно сте обръщали внимание, че някой неща са по-евтини в определено време от годината. Това означава, че едно добро планиране би ви помогнало да спестите пари, и то не малка сума.

 

Виж още

26.09.2016г.

Семеен бюджет в 4-ри лесни стъпки –II-ра част

След като сте определили месечните разходи по групи и стойности и сте поставили целите, които искате да реализирате, следва същинската част на процеса по планиране – изготвянето на самия семеен бюджет.

 

Виж още

19.09.2016г.

Семейният бюджет в 4-ри лесни стъпки – I-ва част

Да съставите финансов план, към който да се придържа цялото семейство, не е лесна задача, ако не знаете от къде да започнете и какво да правите.

 

Виж още
3 4 5 6 7 8 9 10 11