0700 10 410

За нас

Макс Кредит е изцяло българска компания за потребителско, небанково кредитиране. Създадохме компанията през 2012 година и за няколко години на пазара на финансовите услуги, ние успяхме да изградим 33 офиса в страната и спечелихме хиляди клиенти, оценили високия ни стандарт на услуги и обслужване.

Защо създадохме Макс Кредит?

За да предложим на хората в България бърз, отговорен и надежден достъп до пари. Отдадени сме клиентите ни да получават високо качество на обслужване, предоставено чрез искрено, прозрачно, приятелско отношение и екипен дух. Ние сме на пазара, за да заменим безпокойството на клиента, свързано с възникнали разходи, със спокойствие и сигурност в услугата, която предлагаме.

Защо да избереш Макс Кредит?

 • Знаеш, че цената, която ти предлагаме, е крайна!   
 • Имаш възможност за отлагане на вноска.   
 • Получаваш безплатна финансова консултация, съобразена изцяло с твоя бюджет.   
 • Предоставяме ти ясна информация на достъпен език.   
 • Лихвата е фиксирана за целия период на договора.   
 • Няма нужда да предоставяш поръчители или банкови гаранции по кредита си.  
 • Документите по заема са ти безплатни.   
 • Може да рефинансираш кредита си без собствени средства.   
 • Нашият подход е лично, индивидуално и приятелско отношение.   
 • Ще получиш бързо необходимата сума.   
 • Ще ти предложим кредит с добра цена.   
 • Ние спазваме обещанията си!

"БИ ЕНД ДЖИ КРЕДИТ" ООД (Дружеството), с търговско наименование Макс Кредит, е финансова институция, вписана в регистъра при Българска народна банка (БНБ) под номер BGR00250, вписaна в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 201513004. Основната дейност на Дружеството е отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Седалището и адресът на управление на "Би енд Джи Кредит" ООД е в гр. София, в район "Изгрев", на ул. "Незабравка" № 25, ет. 5. Всички адреси на представителните офиси на Дружеството можеш да намериш тук.

В качеството ни на финансова институция надзорният ни орган е БНБ, с адрес в гр. София, 1000, пл. "Княз Александър І" № 1.


Клиентите за нас

Макс Кредит - Помощ в труден момент!

Макс Кредит ми помогна в труден момент. Много бързо и добро обслужване от екипа на офиса. Получих удобна вноска, съобразена с възможностите ми.

Написана от Радослав Т.


Макс Кредит - Коректен партньор!

Изплащам третия си кредит към Макс Кредит и съм изключително доволен. Ползвал съм услугите и на други фирми, но при вас коректността в отношенията е на най-високо ниво!

Написана от Венцислав Т.Макс Кредит - Качествено обслужване!

При моето натоварено ежедневие бързото и качествено обслужване е от изключителна важност. При вас го получавам и това ме накара да стана ваш клиент за втори път.

Написана от Ана Д.Твоят приятел Макс Кредит – винаги насреща!

Най-ниските лихви на пазара за бързи кредити. Качествено обслужване в дома. Като дългогодишен потребител на бързи кредити, смело мога да кажа, че Макс Кредит е това, което съм чакала.

Написана от Мариана Д.


Макс Кредит – няма да те подведе!

Всички условия са ясни и открити - без изненади! Винаги се доверявам на Макс Кредит!

Написана от Иван Г.

С Макс Кредит получавам това, от което се нуждая!

В Макс Кредит най-накрая получих това, което търсех - кредит с непроменливи във времето условия и вноска, която отговаря на възможностите ми.   

Написана от Пламен П.