0700 10 410

Работа в Макс Кредит


Месечният ми доход е доста добър и бих приканил всеки, който желае да се присъедини към екипа. Генади

Разполагам изцяло с времето си и, освен да работя, мога да се грижа за децата си. Анелия

Компанията всява чувство за сигурност във всеки един служител и клиент. Петя

Свободни позиции

Технически организатор - съдебно събиране

Присъедини се към екипа на Макс Кредит като Технически организатор - съдебно събиране за централен офис в град София. Ако ти си комуникативна и амбициозна личност и искаш да развиваш потенциала си, нашето предложение е за теб. 

 

Виж още

Специалист Телефонно Събиране

Присъедини се към екипа на Макс Кредит като Специалист телефонно събиране за централен офис в град София. Ако ти си комуникативна и амбициозна личност и искаш да развиваш потенциала си, нашето предложение е за теб.

 

Виж още

Оператор Контактен Център

Присъедини се към екипа на Макс Кредит като Оператор Контактен Център. Ние ти предлагаме динамична и интересна работа с професионалисти в областта, висок доход и възможност за развитие.

 

Виж още

Офис Сътрудник

Присъедини се към екипа на Макс Кредит като Офис сътрудник в град София, град Силистра или град Провадия. Ние ти предлагаме динамична и интересна работа с професионалисти в областта, висок доход и възможност за развитие.

 

Виж още

Мениджър Продажби

Стани част от екипа на Макс Кредит като Мениджър Продажби в офисa ни в град Велико Търново, град Видин, град Плевен, град Козлодуй, град София. Ние ти предлагаме постоянна работа в приятна среда, възможност за развитие и висок доход.

 

Виж още