0700 10 410

Блог

Всички Финансови съвети Бързи кредити Новини Кампании Интересно и полезно

23.10.2020г.

"Подводните камъни" на онлайн пазаруването и как да ги избегнем?

Повече от 25% от българите са пазарували по интернет поне веднъж. Във все по-дигиталния свят, в който живеем, този вид пазаруване ще бъде съвсем нормално. Има обаче някои "подводни камъни", с които трябва да внимаваме, за да можем да защитим себе си и данните ни. Разбери кои са те!

 

Виж още

16.10.2020г.

3 най-често срещани грешки при рефинансиране на кредити

Какви грешки можем да допуснем при рефинансиране на кредитите си? Подготвили сме ти три от най-често срещаните грешки, за да можеш да се предпазиш и да вземеш правилно решение, когато искаш да рефинансираш кредитите си.

 

Виж още

09.10.2020г.

Есенна разходка в планината? Бъди готов!

Есенната разходка в планината звучи страхотно, но има и някои "подводни камъни", за които трябва да бъдеш готов. Всичко за опасностите, които крие това иначе страхотно преживяване, може да намериш тук...

 

Виж още

02.10.2020г.

Зимни гуми – гарантирана безопасност на пътя

Съвсем скоро ще се наложи на всички шофьори да сменят летните гуми на автомобила си със зимни такива. Виж за какво трябва да внимаваш при избора на зимни гуми и как да избереш правилно.

 

Виж още

21.09.2020г.

Как да си осигурим финансова стабилност след пенсиониране?

Пенсионирането може да доведе до сериозен спад на финансовите ни средства за месеца. Как можем да избегнем тази неприятна ситуация, разказваме тук...

 

Виж още
1 2 3 4 5 6 7 8 9