0700 10 410

Беше връчена втората поощрителната награда от фотоконкурса Сподели Макс Кредит

03.02.2014г.

Беше връчена втората поощрителната награда от фотоконкурса Сподели Макс Кредит

На 03.02.2014 г. връчихме втора поощрителна награда - за най-креативна снимка - в нашия фотоконкурс „Сподели Макс Кредит". Спечели я Кристиян Керемидски от София, който беше и нашият пръв участник със снимката „Пари като шума! ", която събра 110 гласа. Кристиян дойде да вземе наградата си - универсална батерия Philips - в офиса ни в Павлово и сподели за фотоконкурса:

„Здравейте, казвам се Кристиян Керемидски, по професия съм журналист, фотографията ми е хоби от доста време, снимам всякакви неща с удоволствие. Благодаря на Max Credit, че е оценил моята снимка като най-креативна, конкурсът беше чудесен - с много участници и с голяма конкуренция. Поздравявам Max Credit за хубавата инициатива, нядявам се да не е последната от този вид, с такива конкурси сте наистина близо до хората! Благодаря за наградата, ще ми върши чудесна работа да си зареждам батерията на фотоапарата на места, където няма електричество! ;)"

- Кристиян Керемидски, София, журналистРадваме се, че успяхме да зарадваме Клиентите и приятелите си и заедно да споделим Макс Кредит. Честито на Кристиян!