0700 10 410

Втора награда от фотоконкурса през февруари 2014

03.02.2014г.

Втора награда от фотоконкурса през февруари 2014

На 03.02.2014 г. връчихме втора поощрителна награда - за най-креативна снимка - в нашия фотоконкурс „Сподели Макс Кредит". Спечели я Кристиян Керемидски от София, който беше и нашият пръв участник със снимката „Пари като шума! ", която събра 110 гласа. Кристиян дойде да вземе наградата си - универсална батерия Philips - в офиса ни в Павлово и сподели за фотоконкурса:

„Здравейте, казвам се Кристиян Керемидски, по професия съм журналист, фотографията ми е хоби от доста време, снимам всякакви неща с удоволствие. Благодаря на Max Credit, че е оценил моята снимка като най-креативна, конкурсът беше чудесен - с много участници и с голяма конкуренция. Поздравявам Max Credit за хубавата инициатива, нядявам се да не е последната от този вид, с такива конкурси сте наистина близо до хората! Благодаря за наградата, ще ми върши чудесна работа да си зареждам батерията на фотоапарата на места, където няма електричество! ;)"

- Кристиян Керемидски, София, журналистРадваме се, че успяхме да зарадваме Клиентите и приятелите си и заедно да споделим Макс Кредит. Честито на Кристиян!