0700 10 410

Четири съвета как да се възползваш от летните предложения

07.08.2017г.

Четири съвета как да се възползваш от летните предложения

През лятото е толкова лесно да отворим сетивата и сърцето си за морските вълни или планинските разходки, но още по-лесно през този сезон се отваря портмонето ни.

Хубавото време, примамливите изкушения, които ни дебнат зад всеки ъгъл, естествено ни подтикват да похарчим повече пари, от колкото по принцип си позволяваме.    

Ето защо, ние сме ти подготвили няколко съвета как да организираш бюджета си в последните дни на лятото, без това на по-късен етап да ти тежи на съвестта или на бюджета:

  • Летни разпродажби   

  • Лятна разпродажба на дрехи

    Всички сайтове и магазини постилат червения килим за новите си есенни попълнения, а старите се изпращат с носталгия и големи отстъпки от цената. Рекламните табели за намаления се усмихват от всяка витрина и ти дават последен шанс да вземеш своята любима рокля, обувки, слънчеви очила или друго на по-ниска цена.   

    Сега е времето да приемем сделката. Това със сигурност ще бъде изгодна инвестиция. Нейният положителен ефект ще усетиш не само в последните слънчеви дни на тази година, но и през следващото лято, защото ще имаш обновен гардероб, за който не си похарчил/а състояние .

    Трик: За всички фенове на онлайн пазаруването – абонирайте се за имейл известията, чрез които ще получите уведомление за стартиращите отстъпки. Много често онлайн магазините дават допълнителни бонуси, отправят специални предложения за безплатни бройки или друго към хората, записани за бюлетина на магазина.

  • Готови за училище   
  •   
    Дете рисува в училище

    Всеки родител на по-голямо дете знае какво вещае края на лятото и началото на есента - допълнителни разходи.    

    Нашият съвет е, ако е възможно, да изчакаш преди голямото пазаруване за първия учебен ден. Само няколко дни след 15-ти септември, започват наистина добрите оферти за училищните стоки.    

    А сега, през последните летни дни е подходящо да се огледаш за коледни подаръци за децата. Не се учудвай, защото не е толкова рано. Потърси горещите предложения на магазините за играчки и детски артикули и ще се убедиш.

  • Късно, но не и закъсняло море   
  •  
    Семейство на плажа, пред вълните

    Септември е изключително благоприятен за всички онези, които обичат спокойствието и морето. Водата е топла, а лъчите на слънцето са много по-приятни и полезни.    

    Но най-големият бонус е, че получаваш желаната почивка на значително по-ниска цена, отколкото през юли и август. Почти всички хотели и туристически агенции вече започват да отправят наистина добри предложения за почивка в последния момент. Независимо дали ще избереш почивка у нас или в чужбина, едно е сигурно -  няма да съжаляваш.

  • Културно мероприятие   

  • Публика на концерт

    Важно е да обогатяваме сивото си ежедневие с разнообразие и хубава храна за ума. Разгледай програмата за предстоящите концерти, постановки и други културни мероприятия през студените месеци и дори през следващата година. Много е вероятно да намериш изгодни билети с отстъпка за ранно закупуване.    

    Не изпускай любимите си изпълнители. Наслади се на неповторимо изживяване на по-ниска цена!

    А сега, ако сме те убедили , че има понятие – "разумно похарчени пари", не чакай!    

    Вземи най-близките си хора, сложете новите си слънчеви очила и се насладете на оставащото топло време - някъде далеч!