0700 10 410

Игри на Макс в Северния парк на София

11.07.2016г.

Игри на Макс в Северния парк на София

Има ли нещо по-приятно от това да изживееш един състезателен и игрови следобед заедно с твоето семейство?

Макс Кредит знае колко са важни за теб моментите със семейството и затова подкрепи инциативата „Семейни игри, която се проведе на 20 юни в Северния парк на гр. София.

Събитието бе по повод празника на район „Надежда” и се осъществи с финансовата подкрепа на дирекция „Култура” към Столична община. Целта му е да се подпомогне сплотяването на Семейството по един креативен и забавен начин – чрез спортни и логически игри. 

кадри от Северния парк с Макс Кредит

Петдесет семейства от района се включиха в предизвикателствата, като изпитанията бяха, както индивидуални, така и групови. Забавленията и игрите бяха изключително интересни, а настоението на участници и наблюдатели- приповдигато.

Всички, които присъстваха на събитието имаха възможност да участват в томболата с награди на Макс Кредит. Три семейства получиха забавни настолни игри, с които да продължат игровата вълна и вкъщи. Други две семейства получиха семейни ваучери за посещение на Музейко, а голямата награда беше семейна почивка в Банско.

кадри от Северния парк с Макс Кредит - 2

Освен състезателна част организаторите бяха подготвили и забавна програма. На сцената се изявиха децата от 15-то обединено детско заведение „Чучулига“ и джаз формация „София”.

И за да има още повече детски усмивки, екипът на Макс Кредит раздаваше балони на минаващите деца.