0700 10 410

Каква е процедурата за кандидатстване за бърз кредит?

12.04.2024г.

Каква е процедурата за кандидатстване за бърз кредит?

Когато човек има нужда от по-голяма сума пари, обикновено се сеща за възможността да изтегли кредит. Когато му трябват пари наистина бързо, една от възможностите е да изтегли бърз кредит. Нуждите, за които може да потрябват пари, за различните хора са различни – от плащане на битови сметки до закупуване на самолетни билети.    

Когато трябва да изтеглиш сума от компания за бързи кредити, процедурите на различните фирми може да се различават, но основната цел на всички тях е да предоставят пари на своите клиенти бързо и лесно. Днес ще разгледаме каква е процедурата за кандидатстване за бърз кредит в детайли.

Защо хората предпочитат бързи кредити?

Основната причина бързият кредит да е предпочитан начин за получаване на пари, е неговата достъпност. На практика всеки може да изтегли бърз кредит. Разбира се, има възрастово ограничение, но то е индивидуално според компанията, която си избрал за свой кредитор.

Много бързи заеми се предоставят и онлайн и изискват минимално количество документи. Това прави процеса по получаване на заем много по-лесен и по-бърз, в сравнение с традиционните банкови заеми, които могат да изискват множество формалности и документи.

В някои ситуации, когато хората имат нужда от пари бързо, като например за покриване на неотложни разходи или спешни ремонти, бързите кредити са удобно и лесно решение на техните временни финансови затруднения.

Освен всичко останало хората без добра кредитна история или с нисък кредитен рейтинг имат много малък шанс да получат пари на заем от банка. Бързите кредити обаче могат да бъдат по-достъпни за тези хора, тъй като този вид кредитори са склонни да кредитират и такива хора.

Каква е процедурата за кандидатстване в Макс Кредит?

Много хора ни питат каква е процедурата за кандидатстване за бърз кредит. В Макс Кредит тя е максимално опростена, за да ти е лесно да се ориентираш и да заявиш желаната сума възможно най-бързо. Единственият документ, от който имаш нужда, е личната ти карта. С нея и данните от нея може да заявиш кредит изцяло онлайн.

За да заявиш кредит. първо трябва да избереш сумата, която ти е нужна, да оставиш своя имейл адрес и телефонен номер. След това формата ни за кандидатстване продължава с въвеждане на твоите лични данни – имена, от кое населено място си, номер на лична карта и др. На тази стъпка трябва да прикачиш снимки на личната си карта – лице и гръб, както и твое селфи с личната ти карта.

Процесът по кандидатстване продължава с избор на броя вноски и желаната дата за първа вноска. След това остава само още една стъпка, на която да въведеш адреса си, как искаш да получиш сумата си – по банкова сметка или в каса на Изи Пей и две лица за контакт.

Лицата за контакт не са поръчители. Те трябва да са твои близки, познати или роднини, чиято задача е да ти предадат съобщение, ако ние не успеем да се свържем с теб. Те нямат никакво отношение към кредита ти.

Колко време отнема одобрението?

Както кандидатстването за бърз кредит, така и даването на становище става бързо. Ако кандидатстваш в работно време, то ще получиш становище до няколко часа след като подадеш онлайн заявката си.

Ако кандидатстваш извън нашето работно време – наш оператор ще се свърже с теб при първа възможност.

Защо да кандидатствам за бърз кредит в Макс Кредит?

Може да кандидатстваш за заем във всяка фирма за бързи кредити. Защо обаче да избереш точно Макс Кредит? Ние сме разпознаваема компания и сме фирма с прозрачни и ясни условия. Кредитът от нас е без скрито оскъпяване – виждаш цялата сума, която трябва да върнеш.    

Ние не изискваме поръчители или задължителен трудов договор. Може да кандидатстваш и ако си на граждански договор или пък ако си самоосигуряващо се лице, не е проблем.

Ако имаш нужда от сума до 5 000 лв., Макс Кредит е точното място за теб! Може да кандидатстваш за заем както е удобно за теб – в наш офис, онлайн през нашия сайт или по телефона на 0700 10 410. При нас ще получиш и безплатна консултация от наш служител, който ще ти предложи най-доброто решение според твоите възможности.

Подобни публикации

17.09.2021г.

Как да взема бърз кредит веднагa?

Когато спешно се нуждаеш от пари, можеш да кандидатстваш за бърз кредит веднага. Разбери как да го направиш тук...

 

Виж още

05.10.2023г.

Препоръка за бърз кредит - кога и защо?

Трябва ли да препоръчаш компания за бързи кредити на приятел, защо препоръчаните компании работят по-добре и какви за плюсовете за теб? Отговорите на тези въпроси даваме днес.

 

Виж още