0700 10 410

Какво да си купим през ноември и то да бъде изгодно

27.10.2016г.

Какво да си купим през ноември и то да бъде изгодно

Ноември е един от месеците с най-изгодните предложения за търсачите на „горещи” сделки, като не говорим само за всеизвестния „Черен петък”. Така че, ако искате да се сдобиете с необходимото на добри цени, то не чакайте края на месеца, а се оглеждайте за предложения и през останалите му дни.

Температурите навън започват да падат през ноември, също както цените, за следните стоки и услуги:

• Електроника

монитор, клавиатура, таблет и мишка

Както споменахме в статията за изгодно пазаруване през октомври (Виж статията тук), цените в света на новите технологии започват да се снижават, особено за моделите, които са излезли по-рано през годината. Тенденциите в технологиите наподобяват модните такива и търговците започват да поразчистват складовете, за да могат да приютят новите модели. Така че, независимо, дали сте решили да подновите телефона, таблета, лаптопа, телевизора си или друга джаджа, то през ноември наистина може да откриете най-добрите оферти. 

• Булчинска рокля и сватбени аксесоари

булка пред сграда

Неизменно през зимните месеци активността за провеждане на сватби намалява и освен това булчинските рокли са повлияни и от модните тенденции през годината. За това, повечето бутици стартират намаления на сватбени артикули и облекла. Ако пък сте решили да организирате своята сватба през белия сезон, то може да се споразумеете за много разумни цени за организация и дори ресторанти.

• Готварски и кухненски аксесоари

тенджера и бурканчета

Няма да мине много и коледните празници ще почукат на врата ни. А кой не свързва Коледа с домашно приготвени ястия? За да приготвите своите невероятни кулинарни изкушения, е редно да разполагате с подходящите за това приспособления. Може да направите това през ноември и да се възползвате от отстъпките за своите нови комплекти за печене, прибори за хранене, съдове за готвене, малки уреди и други.

• Хотели и самолетни билети

хора, седнали в самолет

Ако искате да направите ранна резервация за своето пролетно или лятно пътешествие, то сега е вашият момент. Цените на хотелите започват да предлагат отстъпки за ранна резервация за предстоящите сезони. Освен това, зимните пътувания, с изключение на Коледно-новогодишния период, се характеризират с изгодни цени. Много често през този период компаниите, предлагащи туристически услуги, също провеждат кампании „Черен петък”. Ако можете да планирате вашия отпуск отрано, то не е лошо да „разлистите” туристическите предложения за следващата година и да откриете най-подходящото за вас предложение. 

• Коли, апартаменти

ключове от кола

Ако сте разгледали статията ни за октомври, то може да сте обърнали внимание, че последните три месеца от годината са подходящи за по-големите покупки, като автомобил и жилище. През този сезон от годината цените за тях са едни от най-атрактивните, тъй като при автомобилите предстои представяне на новите модели, а при имотите търсенето намалява и търговците го подсилват с намаления.

• Цветя

чаша с кафе и саксия с цвете

Есенно-зимните месеци са подходящи са купуване на цветя. Много от магазините и оранжериите нямат подходящи услови за отглеждане на цветята през зимния период и също така предпочитат да освободят място за новите разсади през пролетта. Това е причината през месеца да има много добри оферти за тези стоки.

• Храни

карфиол

Независимо дали сте почитател на изгодното пазаруване или на здравословното хранене, ще бъдете доволни, ако през ноември си закупите зеле, брюкселско зеле, моркови, праз лук, тикви, круши, цвекло, карфиол, чесън, лук, картофи и други.

• Ремонтни дейности

чук

Повечето хора избягват зимните ремонти, но точно през този сезон може да намерите добри предложения от строително-ремонтните фирми. В специализираните магазини за строителни материали, подови настилки или инструменти също могат да се открият промоционални предложения.

Месец ноември наистина си е спечелил славата на един от най-добрите месеци за пазаруване, но все пак не забравяйте да бъдете бдителни и да преценявате кое наистина е изгодно за вас.