0700 10 410

Макс Кредит подкрепя добрите каузи и за пореден път застава зад една от тях!

26.10.2016г.

Макс Кредит подкрепя добрите каузи и за пореден път застава зад една от тях!

Макс Кредит и Община Лом канят всички да се включат в инициативата за изграждане и реставрация на един емблематичен за град Лом обект: Павилиона - Вестникопродавница.   

Павилионът е започнал да изпълнява важната си функция през 20-те години на миналия век и през годините е определян като най-красивата будка за разпространение на вестници в България.

Сумата, която ще бъде необходима, за да се реализира реставрацията, е в размер на 6000 лв. Самият проект за основен ремонт е изработен безвъзмездно от арх.Борис Борисов.   

Макс Кредит прегърна идеята за реставрация на красивия павилион и я прие като своя мисия. За това, през следващия месец в офиса на Макс Кредит в град Лом, се организира кампания за събиране на хартия, като всички средства, събрани чрез изкупуването й, ще бъдат дарени за проекта.   

Подкрепи каузата и до 30.11.2016 г. занеси непотребна за теб хартия на адрес: ул. "Славянска" № 46. Вида на хартията може да бъде различен – вестници, кашони, рекламни брошури и хартиени опаковки.

Благодарим на всички, които ще подкрепят каузата и ще помогнат да съхраним част от историческото наследство на Лом и на цяла България.

макет на Павилиона - Вестникопродавница