0700 10 410

Макс Кредит посрещна Джулая на крепостта Баба Вида

27.07.2016г.

Макс Кредит посрещна Джулая на крепостта Баба Вида

По традиция Джулая се празнува край морския бряг след залеза на 30-ти юни до изгрева на 1-ви юли. Тази година екипът на Макс Кредит посрещна първоюлското слънце на брега на Дунава до красивата крепост „Баба Вида” в гр. Видин.

колеги от офис Видин

За да придадат традиционната за Джулай морнинг хипи нотка , организаторите от заведението до крепостта - „Караванката”, бяха подготвили сцена на открито и програма с изпълнения, а представителите на Макс Кредит раздаваха талончета за безплатна бира.

флаери на Макс Кредит

Лятната вечер беше изпълнена със много настроение, звуци на китара и приятни разговори, а утрото бе посрещнато с емблематичната песен „July Morning” на английската рок банда Uriah Heep.

посрещане на Джулай Морнинг

Любопитно: Събитието "Джулай морнинг" води началото си от Варна през лятото на 1986 година, когато един български войник на пост и хипар по душа си обещал никой повече да не посреща този изгрев сам. Събрал той неколцина свои приятели на полянка в Морската градина, за да посвирят на китара, да пият по бира и да си пуснат сутринта „July Morning” на касетофон с батерии. С всяка година приятелите ставали все повече, докато накрая традицията на Джулая се разпространила из цялото ни Черноморие.