0700 10 410

Станахме на седем!

22.02.2019г.

Станахме на седем!

Станахме на седем!

Казват, че първите седем години са най-важни. Това е времето за опознаване, събиране на опит и развитие. Е, сега и ние навършихме седем и сме горди да ви го съобщим! Тази седмица Макс Кредит отпразнува седмия си рожден ден, заедно с колеги и клиенти.

Специално за веселия повод се почерпихме с вкусни торти, изработени специално за повода с логото на компанията. Те бяха украсени с оранжев цвят, който освен характерен за нас е и символ на доверие.

За тези седем години израснахме много и натрупахме ценен опит. Щастливи сме, че продължаваме да предлагаме на клиентите си качествени услуги и подходящи финансови решения. През тези седем години доверието и връзката с вас беше това, което ни мотивира да ставаме по-добри и да продължим да се развиваме. Щастливи сме, че сме изключително сплотен екип от професионалисти в компания, в която човекът има значение.

Високите ни стандарти за обслужване и доволни клиенти продължават да бъдат наш приоритет и занапред. Благодарим от сърце на всички наши клиенти, колеги и партньори! 

Подобни публикации

20.02.2020г.

Станахме на осем!

Станахме на 8 години! Години, през които не спряхме да се развиваме и ставаме все по-добре. Предстоят ни още много години на труд и усъвършенстване, заради вас - нашите клиенти, които ни се доверяват безрезервно!

 

Виж още

20.02.2021г.

Макс Кредит стана на 9 години!

Днес Макс Кредит празнува своя 9-ти рожден ден!

 

Виж още