0700 10 410

Забравете за традиционните онлайн кредити! Изберете кредит Макс!

09.12.2016г.

Забравете за традиционните онлайн кредити! Изберете кредит Макс!

Имате нужда от средства и търсите удобството и бързината на онлайн кредитите до заплата?! А знаете ли какви са рисковете за Вас, когато избирате кредит с толкова кратък срок на изплащане?

Много от Клиентите, които използват кредит до заплата, срещат затруднение да изплатят кредита на падежната дата. В следствие на това, дължимата сума по кредита им започва да расте ежемесечно и то с ефект на „снежна топка”. Ако този месец не Ви достигат 400 лв., то е вероятно на падежната дата да не може да погасите кредита си, защото сумата, която трябва да заплатите накуп, е голяма. В този момент започват да се трупат лихви и такси за всеки изминал месец и само след 3 месеца дължимата сума по него почти се удвоява.   

Като отговорен кредитор, ние в Макс Кредит вярваме, че нашите клиенти трябва да бъдат спокойни в изплащането на кредита си и да плащат вноските навреме - без просрочие, без затруднения, без излишно оскъпяване. С тази идея създадохме уникалния онлайн кредит Макс. Чрез него помагаме на нашите клиенти да получат бърз кредит, изцяло онлайн, и плащането му да не натовари бюджета им.

схема на кредит до заплата от Макс Кредит

Кредит Макс Онлайн дава право на избор:

  • Да бъде изплатен накуп – на първата дата на плащане

ИЛИ

  • Да бъде изплатен на 3 фиксирани месечни плащания. 

Освен, че имате избор и не се чувствате притиснати от скорошно плащане на висока сума, вие получавате най-важното – още при самото кандидатстване за кредит знаете колко точно ще върнете. Без скрити такси, с кредит Макс вие си гарантирате сигурност.
За да бъдете наистина защитени от неприятни изненади, с Макс Онлайн може да се възползвате от „Всичко на Макс” и:

  • Няма да имате никакви допълнителни разходи за периода на договора;
  • Всички документи по кредита ви ще са безплатни.
  • Кандидатсвате бързо и удобно от вашия компютър, таблет или телефон;
  • Ще получите бързо одобрената сума по личната ви банкова сметка;

Когато избирате Макс Онлайн, вие правите разумен избор за своите лични финанси и бюджет, като получавате продукт, който ви дава сигурност и спокойствие.