0700 10 410

Защо бързите кредити са толкова популярни?

01.09.2023г.

Защо бързите кредити са толкова популярни?

Всички сме чували за удобните бързи кредити. Навярно и мнозина от нас са се възползвали от тях. Много хора разчитат на подобни допълнителни средства не само за допълване на семейния бюджет, но и когато имаме по-голяма сметка, важен повод или семейна почивка.

Бързите кредити са удобни най-вече, защото осигуряват бързи пари тогава, когато най-много имаш нужда от тях. Елиминират нуждата от множеството документи, чакането с дни и разбира се правилата за отпускане на заем за много по-малко и по-смекчени. Ето още няколко прични, поради които бързите кредити са толкова популярни:

1. Лесно кандидатстване

Едно от основните предимства, които така популяризират тези кредити, е, че процедурата по кандидатстване е много лесна и изисква единствено лична карта. Компаниите от този тип правят всичко възможно да улеснят клиентите си при тяхното кандидатстване. Изключително удобство е, че можеш да кандидатстваш по всяко едно време онлайн и да усвоиш бърз кредит изцяло онлайн.

2. Продукт за всеки клиент

Друга причина, която ги прави предпочитани, е, че има различни продукти, които са така направени, че да пасват на различен типклиенти. Какво имаме предвид? Ако получаваш дохода си на две части например – аванс и заплата или работиш за различни клиенти, които плащат на база свършена работа, може да избереш продукт с двуседмични вноски. Ако пък си на стандартен трудов договор, то най-подходящият продукт за теб би бил на месечни вноски. Кредит само за пенсионери също е предлаган от почти всички компании, като този вид кредит ес по-изгодни условия. Не на последномясто е и много предпочитаният кредит до заплата, който е подходящ, когато заплатата се забави, а разходите не могат да почакат.

3. Сам определяш срок на изплащане

Още едно от големите предимства на този вид кредитиране е, че сам си избираш срока на изплащане на кредита. По този начин може да контролираш размера на вноската си, така че да не е в тежест на бюджета ти. Честосъветваме нашите клиенти да изберат по-дълъг срок на изплащане, за да са сигурни, че ще успяват да погасяват вноската по кредита си на време. По-добре да плащаш 2-3 месеца по-дълго, отколкото да избереш възможно най-кратък срок и да имаш забавяния по вноските си, нали?!

4. Бързо и безпроблемно получаване на пари

Често кредитите, искани от банките, трябва да се чакат по няколко дни за одобрение и за превеждане на сумата. При бързите кредити не е така – получаваш парите или в рамките на същия ден или най-късно на следващия. Имаш и свободата сам да избираш как да усвоиш –кеш в офис или пък по банков път, след като си предоставил банкова сметка.

Бързите кредити имат редица ползи, които ги правят толкова популярни и предпочитани сред много хора. Преди да предприемеш това решение те съветваме да направиш консултация с оператор или консултант, за да си максимално информиран. Винаги можеш да се допиташ до операторите на Макс Кредит, каквито и въпроси да имаш за предлаганите от нас кредитни продукти.

Подобни публикации

01.06.2022г.

За какво ни трябват повече пари?

Забавена заплата, високи сметки или непредвиден разход са само част от причитните, поради които може да ни се наложи да имаме нужда от повече пари през месеца. Какви са останалите причини и какво може да се направи виж в следващата ни статия.

 

Виж още

15.06.2022г.

Предимствата на онлайн кредита

Онлайн кредитите имат редица предимства. В настоящата статия ти разкриваме някои от тях.

 

Виж още