0700 10 410

Каква сума желаеш?

Зареждане...
Кандидатстването не те обвързва с кредит.

Как да взема кредит?

1. Избери сума
2. Попълни данните си
3. Избери вноска
4. Очаквай обаждане
5. Вземи парите си
 • 1. Избери сума
 • 2. Попълни данните си
 • 3. Избери вноска
 • 4. Очаквай обаждане
 • 5. Вземи парите си

Рефинансиране на кредити без поръчител

1.Какво е рефинансиране на кредит?

В някои случаи се налага да се похарчи сума пари, за да се вземе нов заем и да се погаси старият или с други думи да се направи рефинансиране на кредит. Например може да се наложи да се плащат различни удостоверения, документи и такси. При нас не плащаш никакви допълнителни такси, за да рефинансираш кредита си.

Представи си, че имаш няколко бързи кредита към няколко различни фирми за бързи кредити. За всеки кредит си имаш отделен погасителен план – датите, на които плащаш вноските си са различни, сумите, които плащаш, също са различни. В този момент се оказва, че имаш 2 или 3 дати в един месец, на които трябва да платиш вноските си. Тази определено неприятна ситуация може да се избегне с рефинансиране на кредити. С най-прости думи рефинансирането на кредит представлява усвояването на нов заем, с цел погасяване на съществуващ такъв. Можеш да направиш рефинансиране на кредит на повече от един кредит, като по този начин изплащаш всички останали кредити и имаш само една дата в месеца, когато ще плащаш вноска. Рефинансирането на кредит определено е удобство.

2.С каква цел се прави рефинансиране на кредит?   

  Рефинансиране на кредит се прави тогава, когато кредитополучателят иска да получи допълнителна сума пари, като същевременно не тегли нов заем, а замени настоящият си с нов, който му дава възможност да разсрочи вноскитеси във времето така, че да му бъдат максимално удобни.

  Рефинансирането позволява да подобришусловията по заема си. При рефинансиране можеш да комбинираш два или три бързи кредита в един, което на практика означава погасяване на дългове с един нов заем.

  • Основните цели на рефинансирането са:
  • Получаване на допълнителна сума пари:
  • удължаване на срока на изплащане;
  • намаляване на общата сума, с която погасяваш всички кредитни вноски;
  • само една дата за плащане на вноска;
  • по-добри условия на бързия кредит;
  • преместване на заема ти в друга, по-удобна за теб кредитна институция;

  Както сам виждаш причините да направиш рефинансиране на кредит никак не са малко. Получаваш допълнителна сума пари, приключвайки стария си дълг или пък облекчаваш себе си, защото ще трябва да предвидиш в месечния си бюджет само една вноска. Правейки рефинансиране на кредит сумата на вноската по новия кредит би била по-ниска в сравнение с предишните ти вноски. Отделно от това сме сигурни, че е много по-лесно да имаш една единствена дата, на която да платиш, отколкото да трябва да помниш 2 или 3 дати. 

  refinansirane-na-kredit-2
  До няколко минути

  3.Как се прави рефинансирането?

  Рефинансирането на кредит не е много по-различно от това да кандидатстваш за бърз кредит. Трябва да отидеш до офиса на избрана от теб компания или можеш да го заявиш изцяло онлайн. Попълваш формата за кандидатстване с необходимата ти сума и данните от личната ти карта. Избираш броя вноски така, че да бъдеш сигурен, че можеш да погасяваш месечните си вноски и можеш да очакваш обаждане от служител. 

  4.Каква е разликата между рефинансиране на кредит и обединяване на кредити?

  Разликата между рефинансиране на кредит и обединяване на кредити не е много голяма. И в двата случая става дума за едновременно погасяване на повече от един кредит. Когато правиш рефинансиране обаче, освен че погасяваш други кредити може да вземеш сума, с която да разполагаш в момента. С други думи, ако имаш бързи кредити на обща стойност 800 лв., можеш да заемеш 1000 лв. като с 800 лв. ще погасиш настоящите си кредити и ще разполагаш с 200 лв. допълнително. При обединяването или консолидирането на кредити, заемаш само сумата, с която ще погасиш настоящите си кредити.

  refinansirane-na-kredit-3
  По всяко време

  Другата разлика е че, за да обединиш кредитите си трябва да имаш 2 или повече кредита, докато ако искаш да направиш рефинансиране на кредит, то можеш да рефинансираш само един кредит. Целта на рефинансирането на кредит само на един кредит е да имаш по-добри условия на кредита и да разполагаш със свободни средства.

  5.Как се прави рефинансиране на кредит без поръчител?

  Поръчителят е човек, който е отговорен за изплащането на кредита заедно с теб. Дали има изискване за поръчител или не е политика на самата финансова институция. Когато кандидатстваш за кредит от банка много вероятно е да изискват да представиш един или двама поръчителя. Когато кандидатстваш за бърз кредит от Макс Кредит няма такова изискване. 

  6.Какви грешки могат да се допуснат при рефинансиране на кредит?

  Има доста „подводни камъни“ що се отнася до рефинансиране на кредит. Три от най-често срещаните грешки при рефинансиране на кредит са:

  • рефинансиране при неизгодни условия;
  • неправилен срок на изплащане при рефинансиране;
  • забавяне на плащането на вноски при рефинансиране;

  Рефинансирането на кредит е важно решение и не трябва да бързаш, когато решиш да го направиш. Често притеснението и бързината играят лоша шега. Когато подписваш договора трябва да го прочетеш много внимателно. Чети внимателно и ако има нещо, което не разбираш по-добре попитай консултант от компанията преди да подпишеш договора.

  refinansirane-na-kredit-4
  Без поръчител

  При рефинансиране на кредит, ако сумата на кредита е по-голяма, то е нормално и срокът на изплащане да е по-дълъг. Ако не можеш сам да прецениш каква вноска можеш да си позволиш при рефинансиране на кредит, най-добре е да се свържеш с кредитен консултант и заедно да определите срока на изплащане на рефинансирания кредит. По този начин ще можеш да плащаш вноските си навреме и в същото време ще имаш достатъчно средства, за да покриеш останалите си разходи и нужди.

  7.Рефинансиране на кредит в Макс Кредит

  Макс Кредит разбира се предлага услугата рефинансиране на кредит. За да получиш тази услуга е необходимо само да си на възраст между 21 и 70 години и да притежаваш валидна, българска лична карта. Ако искаш да направиш рефинансиране на кредит онлайн, трябва да имаш и валиден имейл, на който ще получиш всички необходими документи и ще можеш да подпишеш договора си без да излизаш от дома си. Макс Кредит осигурява рефинансиране на кредит без поръчител, което е изключително удобно за клиентите ни. Ако желаеш можеш да заявиш рефинансиране на кредит и в някой от нашите офиси. Кандидатствай при нас.

  Кредити

  Макс Онлайн

  Макс Онлайн

  Различният онлайн кредит до заплата

  Получи сума от 100 до 500 лева.

  Възползвай се от гъвкава схема на изплащане - накуп или на 3 пъти.

  Виж още
  Макс План

  Макс План

  За всички клиенти   

  Получи сума от 150 до 5000 лева.   

  Плати кредита с удобни двуседмични вноски. 

  Виж още
  Макс План+

  Макс План+

  За пенсионери по стаж и възраст   

  Получи сума от 150 до 3000 лева.   

  Плати кредита с удобни месечни вноски.

  Виж още
  Макс Релакс

  Макс Релакс

  За клиенти на безсрочен трудов договор   

  Получи сума от 400 до 5000 лева.   

  Плати кредита с фиксирани месечни вноски.

  Виж още
  Макс Баланс

  Макс Баланс

  Различният кредит до заплата   

  Получи сума от 200 до 1000 лeвa.      

  Гъвкава схема на изплащане - накуп с 40% отстъпка или на 3 пъти.

  Виж още

  Какво ново?

  Кредит с до 2 вноски подарък юни 2024

  За всички очаквани и неочаквани летни разходи, Макс Кредит ще те подкрепи! Вземи кредит със страхотна отстъпка до 2 вноски!

   

  Виж още

  Какво още получаваш с Макс Кредит?

  Ясни условия
  Ясни условия

  Ясна и достъпна информация, относно условията по кредита.

  Бързо усвояване
  Бързо усвояване

  Бързо получаваш желаната сума.

  Фиксирана лихва
  Фиксирана лихва

  Фиксирана лихва за срока на договора.

  Лично отношение
  Лично отношение

  Лично, индивидуално и приятелско отношение.

  Какво още получаваш с Макс Кредит?
  • Ясни условия
  • Бързо усвояване
  • Фиксирана лихва
  • Лично отношение

  Кандидатствай сега