0700 10 410

Коледни кредити с отстъпки до 480 лева

Коледни кредити с отстъпки до 480 лева

Ето, че дойде и месец декември – най-празничният месец в годината, в който семейството, домашният уют и близостта между хората е на почит. Този декември обаче ще бъде по-необичаен от останалите. Ние от Макс Кредит знаем, че месецът носи със себе си регулярните разходи – сметки, наем и „традиционните“ непредвидени ситуации. А и този месец искаме да зарадваме с подаръци любимите си хора.

През последните 8 месеца ние трайно намалихме цените на нашите кредити, за да подкрепим Вас – нашите клиенти. Макс Кредит предостави толкова дълъг период на отстъпки, така че всеки наш клиент да има облекчение от всяка вноска в тези така трудни времена.

Въпреки затруднената икономическа ситуация, ние запазваме ексклузивната промоция „Кредити с отстъпки до 480 лева“ и през празничния Декември, за да може всеки наш клиент да бъде подкрепен при облекчени условия и да се наслади на празниците без притеснения за бюджета.

Сумите и отстъпките може да намериш тук:

бързи кредити с отстъпки до 480 лв.

Отстъпката ще бъде приспадната по равно от всяка една вноска по кредита ти, без последната, която ще бъде изравнителна. Тя ще допълва стойността на общата отстъпка.

Пример: Ако усвоиш продукт Макс Релакс за 1000 лв. със срок на изплащане 11 месеца, то общата отстъпка за целия период на кредита ще бъде в размер на 200 лв. В този случай в първите 10 месеца ще бъдат приспадани по 18 лв. от вноска, а в последния 11-ти месец – 20 лв. от размера на вноската.

Би енд Джи Кредит ООД (с търговско име Макс Кредит) е финансова институция, с адрес на управление гр. София, район Изгрев, ул. Незабравка 25, ет. 5.