0700 10 410

Месецът на отстъпките

Месецът на отстъпките

Месец февруари е специален за нас, Макс Кредит, защото отбелязваме своя 8-ми рожден ден! За толкова години опит ние напълно вярваме, че за да бъдем добри, трябва да ставаме все по-добри.

През този празничен месец, искаме да ти предложим финансова подкрепа и то с голяма отстъпка!

Виж сумите, които участват в промоцията, продуктите, срока на изплащане, както и отстъпката в оранжевите балони:

Отстъпката се приспада по равно от всяка вноска, освен в последната, която е изравнителна. Важно е да плащаш вноските си навреме, за да можеш да получиш пълния размер на отстъпката.

Пример: Ако кандидатстваш за бърз кредит от МаксКредит в размер на 1 000 лева и сключиш договор с нас за продукт Макс Релакс, със срок на изплащане 11 месеца, твоят погасителен план ще бъде с 11 фиксирани месечни вноски. ГПР потвоя дроговор за кредит ще е 37,87 %, при фиксиран лихвен процент за периода на кредита - 2,71%. При ползване на Бързо разглеждане и Експресно обслужване по твоя кредит, размерът на отстъпката ти при първите 10 вноски ще бъде по 18 лева на вноска, а в последната - 11-та вноска, отстъпката ще бъде 20 лв. Така общата отстъпка по кредита ти ще е в размер на 200 лв.   

Би енд Джи Кредит ООД е финансова институция, с адрес на управление гр. София, район Изгрев, ул. Незабравка 25, ет. 5

Побързай да заемеш сумата, която ти е необходима, защото промоцията ще продължи до края на февруари. Може да кандидатстваш тук или в някой от нашите представителни офиси.