0700 10 410

5 идеи за евтини и ефектни подаръци тази Коледа

05.12.2023г.

5 идеи за евтини и ефектни подаръци тази Коледа

Коледните празници винаги са били заредени с по-различна енергия от всички други празници. Несъмнено много от нас ги чакат с нетърпение. Семейният уют и радостта от това да сме всички заедно е нещото, което ги прави толкова специални. Разбира се, коледните подаръци не остават по-назад, а очакването и изненадата винаги са най-приятната част от празника. Не винаги обаче е нужно да оставаш на прага на финансовите си възможности, за да зарадваш близките си. Точно за това ние ти даваме 5 страхотни идеи, с които не само ще видиш радостта в очите на любимите си хора, а и ще спестиш пари. Нека да започваме:

1. Сладкиш в буркан – всеки от нас има любима рецепта за сладкиши. Ето за това ти предлагаме да помислиш коя е твоята и да я споделиш с любимите ти хора, като в красив буркан сложиш всички сухи съставки за сладкиша. След това на листче опиши количествата олио, яйца или прясно мляко, запиши колко време се пече и прикрепи листа към буркана. Можеш да намериш уникални, стъклени буркани с коледни или други мотиви, които са на съвсем прилична цена. Сигурни сме, че с този подарък ще зарадваш близките си и ще си спестиш освен пари и време да мислиш какво да им подариш, така че да ги зарадваш.

2. Пъзел – всеки човек в даден период от живота си е редил пъзели. Знаем колко забавно е това, а и разтоварва. Идеите ни тук се делят на 2 вида. Първата ни идея е да избереш готов пъзел. Красив пейзаж или картина, която ще се хареса на човека, на когото ще подариш пъзела, заедно с рамка, в която да може да го постави, след като го е наредил. Другата ни идея ще изисква малко повече усилие от твоя страна – харесай картина на човека, на когото подаряваш и иди в книжарница, в която могат да принтират картината в голям размер и с хубаво качество върху картон. Някои книжарници предлагат и услугата да нарежат картона като пъзел, за да може да се нареди. Ако ти обаче нямаш в близост такава, можеш с остър макетен нож да нарежеш картината на няколко по-големи части. Тук отново идва моментът с рамката, за да може пъзелът да се постави в нея. Сигурни сме, че ефектът от този подарък ще бъде повече от положителен.

3. Ваучер за аудиокнига – покрай всички технологии, с които разполагаме днес, като че ли малко сме позабравили да четем книги. Ето защо вече има приложения, които ти дават възможност да слушаш как някои чете книга, която ти искаш да прочетеш. Тези приложения са платени и са с месечен абонамент. Както всеки друг подарък, можеш да закупиш ваучер за такова приложение за месец или два и ако на човека му допада, той може да продължи абонамента си за своя сметка. С този подарък подаряваш съвсем ново изживяване на приятелите си, защото разликата между четенето на книга и слушането ѝ е осезаема. Освен това може да запълниш с приятно и полезно действие пътя до работа, пътуването в градския транспорт или минутите преди сън.

4. Картичка – колкото и тривиално да звучи ръчно изработената картичка е много мил и сантиментален жест. Знаем, че не на всички ни се отдава ръчният труд, но за това има много видеа с наистина ефектен дизайн, който е обяснен стъпка по стъпка. Нашият съвет е, ако си се спрял на тази идея, да разгледаш различни видове картички, харесай една и купи всичко необходимо за направата ѝ. Още по-мил жест ще бъде, ако детето направи подобна картичка за баба и дядо или за някои близък, който искаш да зарадваш. Дори не е необходимо да копираш дизайна на някой друг. Можеш да измислиш сам как да изглежда, а ние сме убедени, че ще бъде уникален подарък.

5. Домакински аксесоар – много от хората прекарат определено време в кухнята. Ако знаеш, че човекът, на когото подаряваш подарък, обича да прекарва времето си в кухнята, то ние имаме идеи за теб! Персонализирана престилка за готвене с име и послание би усмихнала всеки, който обича да готви. Също така можеш да се спреш и на дъска за рязане с послание – ще влезе в употреба на момента. Само развихри въображението си и идеите ще те „залеят“.

Сега убедихме ли те, че не е необходимо да даваш куп пари за коледни подаръци? Ръчно направеният и персонализиран подарък струва много повече. Вложи сърце в избора и няма да сбъркаш. И все пак, ако си решил да изненадаш някой с наистина скъп подарък, но бюджетът ти не е достатъчен сега, ние можем да ти помогнем финансово с бърз кредит.

Подобни публикации

23.12.2019г.

Коледа по света

Няма по-красив, уютен и семеен празник от Коледа, нали? Когато цялото семейство се събира заедно около трапезата, всичко материално губи смисъл. Този ден е наситен с приятни и положителни емоции навсякъде по света. Тук ще ти разкажем как празнуват този празник в различни точки на света.

 

Виж още

14.12.2021г.

Бърз кредит за Коледа

Коледа е време, което да прекараш със семейството си и не трябва да се притесняваш за временните финансови затруднения, които имаш. Ето защо бързият кредит за Коледа е една добра алтернатива.

 

Виж още