0700 10 410

Банков кредит или бърз онлайн кредит

11.06.2019г.

Банков кредит или бърз онлайн кредит

Когато имаме нужда от финансова помощ, обикновено на ум ни идват банковите кредити. Изборът ни се стеснява до това, коя банка предлага най-изгодни условия. Знаеш ли, че има и друг вид кредити, които не са за подценяване – бързите онлайн кредити.

В настоящата статия ще разгледаме двата типа кредити и стъпките, през които преминаваме, за да получим желаната от нас сума. След това ще можеш да прецениш кой кредит е по-подходящ за теб!

Кредит от банка

Изборът на подходяща банка

Стъпките, през които трябва да преминеш, ако искаш да изтеглиш кредит от банка, обокновено са тези: след старателно проучване си избираш банка, която да отговаря на твоите нужди. Това е свързано с изчитане на десетки редове ситен текст, условия и сложни изчисления за лихвен процент и други допълнителни такси. Всяка банка предлага доста видове кредити, който се различават по някоя малка, но съществена подробност. Когато човек има прекалено голям избор, обикновено се губи в информация и тотално се обърква.

Кандидатстването

След като си си избрал подходяща банка, започва същинският процес по кандидатстването за кредит. Трябва да прочетеш десетки страници с документи, свързани с общите условия на банката, както и условията по изплащане на кредита. И това не е всичко – след като тотално се объркаш в документацията, започваш да попълваш документите. Те съдържат въпроси от всички аспекти на живота ти – личния ти живот, образованието ти, работното ти място, семейното положение...

Чакането

Да приемем, че си попълнил правилно всички документи и банката е отпуснала желаната от теб сума. Следват още минимум 2 дена чакане за получаване на сумата и няколко такси, които може да си пропуснал, че трябва да се платят. Ако ти трябва спешно кредит, то банката не е най-бързият начин да го получиш.

Бърз кредит онлайн

В сравнение с кандидатстването за кредит в банка, бързото кредитиране от финансови институции е далеч по-лесно. За няколко минути може да изтеглиш бърз кредит и то без да излизаш от собствения си дом. Няма значение дали кандидатстваш през телефон, компютър или таблет.

Бързите кредити са по-подходящи, когато става дума за по-малка сума (до 3 000лв.). Имаш възможността да получиш парите си до минути по най-удобния за теб начин. Сроковете за погасяване на тези кредити е кратък, а самото получаване на сумата е лесно и удобно за теб. Сам може да избираш на колко вноски да го погасиш според твоите възможности спрямо избраната сума.

В заключение можем да кажем, че ако имаш нужда от бързи пари, то по-разумният вариант е бързият кредит. Може да получиш сумата по удобен за теб начин – по банков път или в каси на Easy Pay, които са доста разпространени и са разположени на комуникативни места. Кандидатствай още сега и усети удобството на бързия кредит онлайн.

Подобни публикации

20.08.2021г.

Пари на заем онлайн

Да вземеш пари на заем онлайн е удобна услуга, която спестява много време. Разбери повече за нея сега!

 

Виж още

13.04.2023г.

Защо да взема кредит онлайн?

Имаш нужда от пари? Знаеш ли, че може да ги вземеш изцяло онлайн? Виж как и защо да се възползваш от онлайн кредит!

 

Виж още