0700 10 410

Защо да взема кредит онлайн?

13.04.2023г.

Защо да взема кредит онлайн?

Бързите кредити стават все по-пулярни с течение на времето, най-вече заради своята достъпност. Без значение дали имаш трудов договор или не чак толкова блестяща кредитна история, всеки може да кандидатства и има шанс да бъде одобрен. Преди да вземеш пари назаем обаче, трябва да се обмисли възможността за тяхното връщане навреме.

За какво теглим кредит онлайн?

Случва се да попаднем в ситуация, в която се налага спешно да реагираме - независимо дали става дума за спешен ремонт на колата преди планувана почивка, неочакван ремонт у дома или празнично събитие. Когато повода е неочакван, не винаги може да покрием тези извънредни разходи. За да не се налага да отлагаме спешните задължения, може да се доверим на бърз кредит. Хайде да видим неговите предимства:

Какви са предимствата?

Много пъти сме говорилиза това колко лесно се попълва формата за кандидатстване и колко бързо получаваш парите си. Днес ще разбереш за другите предимства на бързия кредит:

  • Не се налага да доказваш доход;
  • Сам определяш броя на вноските си;
  • Сам избираш на коя дата да плащаш вноските си – според това кога получаваш заплатата си;
  • Имаш възможност да избереш специален продукт, който да отговаря на твоите нужди – в Макс Кредит например предлагаме кредит на месечни вноски, кредит на двуседмични вноски, кредит за пенсионери и кредит до заплата;

Всички тези предимства може да получиш, кандидатствайки за бърз кредит. Възможността да избереш сам продукта, който е подходящ за теб, никак не е за подценяване. Ако получаваш аванс и заплата, това е идеалния начин хем да можеш да изплащаш кредита си на време, хем вноската да не тежи на бюджета ти. Ако пък имаш нужда от краткосрочен заем, то може да избереш кредит до заплата.

Голям плюс е да определиш сам броя на вноските си, което ти дава свободата сам да решиш колко време да изплащаш кредита си, изцяло според това колко е висок доходът ти.

Защо да вземем онлайн кредит?

Почти всички компании за бързи кредити разполагат с опцията за кредитиране изцяло онлайн. Това не случайно е така, защото да вземеш кредит изцяло онлайн има много предимства. Някои от тях са:

  • Нямаш ангажимент да ходиш до офис само, за да попълниш няколко документа;
  • Имаш възможност и време да провериш коя компания какви условия предлага и да направиш информиран избор;
  • Разполагаш със спокойствие да се запознаеш с документите, които получаваш и които ще трябва да подпишеш;
  • Възможност да кандидатстваш по всяко време на денонощието;

Трябва ли поръчител при вземането на онлайн кредит?

Различните компании предлагат различни условия. Важно е да четеш внимателно, защото има фирми с нелоялни практики, които не споменават, че има условие за поръчител и ти представят по-ниски цени и лихви, а в договора е описано, че има задължително изискване за такъв и ако не предоставиш до няколко дни човек, който да е отговорен с теб по кредита, то цената осезаемо се променя.

Макс Кредит не изисква поръчители и цената, която ще видиш в договора си, е реалната цена, която ще трябва да платиш.

Вече разбра какви са предимствата на онлайн кредитите. Разбира се, винаги може да избереш да кандидатстваш и на място в офис. Макс Кредит ти предлага свободата да кандидатстваш и в офис и онлайн, и дори по телефона. Ти избираш как да заявиш парите, от които имаш нужда, а ние сме винаги до теб, за да те подкрепим финансово.

Подобни публикации

06.04.2022г.

Как да вземем бърз кредит безопасно?

Проверката на компнията, на която ще се довериш да вземеш кредит, е много важна. Виж нашите 5 съвета, които ще ти помогнат да вземеш бърз кредит безопасно и без излишни притеснения.

 

Виж още

02.03.2023г.

Бърз кредит според повода

Да допълниш бюджета си за някой по-специален празник с помощта на бърз кредит е съвсем удачен вариант. Разбери кой кредит за какъв празник е подходящ.

 

Виж още