0700 10 410

Бърз кредит според повода

02.03.2023г.

Бърз кредит според повода

Празниците през годината несъмнено са любимата част от годината на всички ни и не само заради почивните дни, а и защото ни събират с близките ни, които често пренебрегваме заради работните си ангажименти и забързаното ежедневие. Когато има повод за празник обаче, има нужда и от подобаващ подарък. Какво да правим, когато парите точно в този момент не достигат? Прибягваме до пари назаем – бързите кредити несъмнено са един от вариантите да „закърпим“ бюджета и да „спасим положението“ за момент. Бързите кредити основно се делят на два вида – кредит на вноски (независимо дали са на седмични, двуседмични или месечни вноски) и кредит до заплата.

Когато трябва да се изтегли кредит по такъв повод, много логично е да си зададем въпроса какъв кредит ми трябва. Днес ще разгледаме точно този въпрос.

1.Кредит на вноски   

Този тип кредит е подходящ, когато има по-голям празник или трябва да осигуриш подаръци за повече хора. Един добър пример за това е Коледа. Много хора празнуват коледните празници с цялото си семейство. Празникът предполага подаръци за повече хора и съответно повече бюджет. Много от клиентите ни започват да се подготвят за празника още през ноември, като теглят сума, с която да могат да задоволят желанията на всичките си близки хора.

Друг празник, за който е подходящо да изтеглиш бърз кредит на вноски, е годишнина от сватбата например. Много двойки предпочитат да отбележат този празник с кратка почивка, която често пъти не е планирана в месечния бюджет. Това обаче не означава, че не може да изненадаш половинката си и да прекарате заедно 3-4 дни извън градската среда, наслаждавайки се на свободното време и компанията си.

Удобството на този вид кредит е, че сам избираш за какъв срок да вземеш заема, като определиш вноските си според своите възможности. Така хем ще зарадваш близките си за съответния празник, хем ще можеш спокойно да върнеш сумата, която си заел.

2.Кредит до заплата   

Този вид кредит е подходящ за празници от рода на Свети Валентин, имен ден, рожден ден или сватба. Често пъти подаръците, които изискват тези празници, могат да влязат в бюджет до 1 000 лв., а това е и сума, която предлага Макс Кредит за кредит до заплата.

Разбира се, за да определиш вида кредит, който ще изтеглиш, много зависи какво си решил да подариш. Ние обясняваме кой кредит е подходящ в общия случай, но ако си решил да изненадаш половинката си с пътуване до Виена за Свети Валентин например, то 1 000 лв. далеч няма да са ти достатъчни.

3.Как да взема кредит от Макс Кредит?

Кандидатстването за кредит при нас е изключително лесно и има няколко начина да го направиш:

  • Онлайн – може да вземеш кредит изцяло онлайн през нашия сайт, като единственият документ, които ти е нужен, е личната ти карта;
  • По телефона – може да заявиш кредит и по телeфона, като се обадиш на нашия национален телефон 0700 10 410;
  • В наш офис – имаме офиси в 22 града в цялата страна и ако прецениш може да посетиш някой от тях и да кандидатстваш.

Ние сме на мнение, че не трябва да изненадваме и да правим подаръци на важните за нас хора само по празниците. Никога не е излишно да покажеш любовта си към близките ти било то с малък или по-голям жест. Точно за тези случай Макс Кредит е до теб, готов да ти помогне финансово, винаги когато имаш нужда от подкрепа.

Подобни публикации

01.07.2021г.

Как да си поставяме правилно финансовите цели, за да ги постигнем

Финансовите цели за важна част от живота ни и сме сигурни, че всички си поставяме такива. Колко често ги постигаме? Днес ще ти разкажем как може да поставиш целите си така, че да са лесно постижими.

 

Виж още

11.03.2022г.

Повторен бърз кредит

Голяма част от хората, които за взели бърз кредит веднъж, се доверяват на тази услуга отново. Разбери какви са предимствата да вземеш бърз кредит повторно тук.

 

Виж още