0700 10 410

Повторен бърз кредит

11.03.2022г.

Повторен бърз кредит

Независимо дали се е възползвал от услугите на бърз кредит или не, едва ли има човек, който да не е чувал за тях. Мненията на хората разбира се се различават. Негативните мнения най-често са от хора, попаднали на некоректни кредитори или на хора, които не са премислили добре вземането на бърз кредит. Все пак да вземеш пари назаем е голяма отговорност.

По-голямата част от хората, които са взели вече бърз кредит, са изключително доволни от услугата и след време се възползват от нея отново. Те знаят, че бързият кредит е начин да покрият спешните и неотложните си разходи или да направят покупка без да пестят месеци наред за това, което искат.

Повторните клиенти на фирмите за бързи кредити вече веднъж са минали през процеса по кандидатстване и знаят колко бързо и лесно се случва това. Също така удобството да можеш да кандидатстваш за бърз кредит онлайн без да се налага да чакаш по опашки е голямо предимство. Единственото, от което ще имаш нужда, е компютър или смартфон с интернет и данните от личната ти карта.

Ако вече си кандидатствал за бърз кредит в кредитна компания, то знаеш и каква е процедурата по одобряване. Това със сигурност те прави по-спокоен по време на целия процес.

Предимствата да вземеш повторен бърз кредит

Хората, които вече са останали доволни от първия си бърз кредит, в голяма част от случаите се доверят не еднократно на тази услуга. Със сигурност, ако вземеш кредит от една кредитна компания повече от веднъж, ще имаш повече привилегии. Повечето фирми за бързи кредити предлагат на своите повторни клиенти преференции като лоялни клиенти. За да бъде лоялен клиент, обаче трябва да си плащал вноските си на време, за да може да изградиш доверие у кредитора.

За своите повторни клиенти кредиторите предлагат бонусни програми с намаляване на вноските, опускане на по-високи суми и куп други привилегии.

Кои са хората, които взимат повторен бърз кредит?

За да се довериш отново на компания за бързи кредити, то тя трябва да бъде с напълно прозрачни и ясни условия. Трябва да си сигурен, че в договора ти всичко е коректно описано и сумата, която ще върнеш, няма да надвишава сумата, която виждаш в погасителния ти план. Разбира се, ако има нещо, което не ти е ясно или не си сигурен, трябва задължително да се консултираш с кредитора, за да няма неприятни изненади след това. Част от нещата, които могат да доведат до оскъпяване на кредита и за които трябва да внимаваш, са:

  • Непредоставяне на поръчител – някой фирми за бързи кредити имат задължително условие за предоставяне на поръчител, дори то да не е ясно споменато. Ако не предоставиш поръчител, то вноската по кредита ти може да на по-висока стойност;
  • Такси за документи – не всички фирми ти предоставят документите безплатно. Внимавай да няма начислена такса за принтиране на документи;

Защо да взема пръв и следващ бърз кредит от Макс Кредит?

Можеш да си сигурен, че бързият кредит от Макс Кредит е с ясни и прозрачни условия. Цялата сума, която ще върнеш, е ясно описана в погасителния ти план в договора за кредит. Също така няма изискване за поръчител, защото знаем колко сложна задача е да намериш познат или приятел, който да отговаря за кредита ти заедно с теб. Макс Кредит ти предоставя всички документи по кредита ти напълно безплатно. Ако имаш още въпроси можеш да се свържеш с нашите оператори. Кандидатствай за бърз кредит от Макс Кредит още сега.

Подобни публикации

29.10.2021г.

Бърз кредит за ежедневни нужди

В даден момент всеки изпитва нужда от повече пари. Независимо каква заплатата получаваш, винаги може да излезе неочакван разход, който да провали плановете ти.

 

Виж още

02.02.2022г.

Домашен уют – можеш и сам

Домашният уют е изключително важен, за да се чувстваш добре в дома си, особено през студените месеци. Кой е казал, че изисква много средства и не можем да го направим сами?

 

Виж още