0700 10 410

Домашен уют – можеш и сам

02.02.2022г.

Домашен уют – можеш и сам

Домът ти е най-специалното място, а домашният уют е изключително важен, особено през студените месеци, когато прекарваме повече време у дома. Когато се чувстваш удобно в дома си почивката и времето прекарано със семейството ти, е много по-пълноценно. В следващите редове ще намериш лесни и практични идеи, с които сам да направиш дома си още по-топъл и уютен.

1. Освежаване на стените   

Първото, което ти идва наум е пребоядисването. Хубаво е да пребоядисваш или да освежаваш цвета на стаите през около 5 години. Така хем ще ти бъде разнообразно, хем ще поддържаш и по-добра хигиена. Добрата страна на пребоядисването на стените е, че можеш да се захванеш с тази задача сам. Не е сложно, а и по този начин може да наситиш цвета колко поискаш. Съветваме те да избереш светлите тонове на любимите ти цветове, защото това ще направи стаята оптически по-голяма и светла. Ако пък си фен на тапетите, то може да следваш същата логика – светли тапети. В случаи, че не се чувстваш достатъчно уверен, че ще можеш да се справиш сам, то помощ от приятел няма да е излишна. Може да се довериш и на специалист, който ще се справи значително по-бързо. Все пак има повече опит.

2. Тайната е в малките детайли   

Малките детайли правят дома ни по-уютен и със сигурност му придават индивидуалност. Най-лесният начин да декорираш пространството е като добавиш малки, цветни декоративни възглавнички на дивана в хола, на фотьойлите или пък на столовете. Ще донесат много настроение.

Когато говорим за уютен дом, то не може да отречем топлината и комфорта, който носи килимът. Ако не си от хората, които обичат да покриват подовете изцяло, то можеш да се спреш на малки, пухкави килимчета, които да поставиш под масата в хола, там където настилката е студена или на местата, където децата често играят. Сигурни сме, че когато подбереш точните цветове и размери, килимчетата ще донесат топлина и уют в дома ти.

Може да се довериш и на красиви картини, с които да декорираш стените у дома. Ако пък не можеш да избереш подходяща картина, то една добра идея би била да събереш любими снимки на теб и важните за теб хора и да ги подредиш в красива рамка, която да сложиш на стената. Идеята не е лоша, нали?

бързи кредити от Макс Кредит
кандидатствай за бърз кредит от Макс Кредит

3. А завеси?

Мненията за завесите са различни. Едно обаче не можем да отречем – носят специално настроение и много уют. Да, изискват повече поддръжка – редовно пране и гладене, но пък нови завеси биха придали на стаята съвсем различен облик, повярвай ни. В днешно време може да намериш завеси в най-различни разцветки и от различни материи. Единственото, което се изисква от теб е да знаеш какво искаш и да отделиш малко време да го потърсиш. Резултатът накрая си заслужава.

бързи кредити от Макс Кредит 2
бърз кредит с ясни и прозрачни условия

4. Нов дом с минимални усилия!

Ако има нещо, което коренно да промени визията на стаята, то е разместването на мебелите. Не е нужно да купуваш нови мебели, за да преобразиш дома си изцяло. Развихри въображението си и подреди дома си по нов начин. Преди да започнеш те съветваме да изобразиш идеята си на лист или в компютърна програма, за да си абсолютно сигурен, че идеята ти ще бъде реално успешна.

5. Светлината е важна!

Не можеш да си представиш как нов полилей и един лампион могат да направят стаята като нова. На пазара има такова голямо разнообразие от различни по вид, цвят и форма полилей, лампиони и плафони. Разгледай и сме сигурни, че ще намериш точния за теб вид.

Нашият дом е нашата крепост. Понякога с минимални усилия и средства можем да направим атмосферата у дома по-приятна и да прекарваме времето си заедно така, както обичаме. Дори да не разполагаш със средства точно сега, това не трябва да те спира да развихриш въображението си и да създадеш уют още сега. Ако заплатата не стига или си спестил пари за нещо друго, то винаги можеш да се довериш за финансова помощ на Макс Кредит.

Подобни публикации

29.10.2021г.

Бърз кредит за ежедневни нужди

В даден момент всеки изпитва нужда от повече пари. Независимо каква заплатата получаваш, винаги може да излезе неочакван разход, който да провали плановете ти.

 

Виж още

23.12.2021г.

Как да се справим с високите сметки?

Сметките могат да ни изненадат по всяко време на годината. Разбери как може да намалиш стойността им без да се лишаваш от ток, парно и вода.

 

Виж още