0700 10 410

Бърз кредит без поръчител

01.10.2021г.

Бърз кредит без поръчител

Какво е поръчител?

Преди да обясним значението на бърз кредит без поръчител и как можеш да кандидатстваш за такъв кредит, нека обясним какво означава поръчител. Поръчителят е човек, които носи отговорността по връщане на кредит (било то бърз или не) заедно с теб. Тоест, ако ти изтеглиш кредит за 1 000 лв. например, поръчителят ще трябва да подпише договораза кредит заедно с теб и ако ти не можеш да платиш вноската си, ще трябва да я внесе той. 

Как можеш да кандидатстваш за бърз кредит без поръчител?

Кандидатстването за бърз кредит без поръчител е бързо и лесно. Документите, които трябва да представиш, са минимални - необходимо е да имаш валидна лична карта и валиден имейл адрес, ако искаш да кандидатстваш изцяло онлайн. 

Защо бързият кредит без поръчител е по-предпочитан?

Парите винаги са били деликатна тема, а признанието пред семейство и приятели, че имаш финансови затруднения води до неудобство. Когато при кандидатстване за бърз кредит има изискване за поръчител, неудобството и у двете страни е на лице. От една гледна точка се налага да признаем затруднението и да помолим близък или приятел да ни бъде поръчител. Oт друга страна създаваме неудобство у отсрещния, защото това е голяма отговорност и важен ангажимент. Едни добри взаимоотношения могат да бъдат разрушени лесно по тази причина. Ето защо бързият кредит без поръчител е сред най-предпочитаните бързи заеми. 

За какво да внимаваш, когато се предлага бърз кредит без поръчител?

Все повече компании предлагат бърз кредит без поръчител. Има няколко неща, за които трябва да внимаваш:

  • Това, че няма да представиш поръчител, може да увеличи вноската ти – има случай, в които непрозрачните компании компенсират поръчителството като значително увеличават сумата на вноската.
  • Изискване за трудов договор – преди да кандидатстваш трябва да си наясно дали няма изискване за трудов договор.
  • Лоша кредитна история – със сигурност, ако имаш добра кредитна история, шансовете да бъдеш одобрен за кредит нарастват. Ако не си просрочвал вноски, то в очите на кредитните компании ти си лоялен и коректен клиент. Ето защо има компании, които одобряват клиенти без поръчител само с добра кредитна история. Все пак различните кредитни компании имат и различен толеранс в това отношение. Отново напомняме, че ако имаш какъвто и да е било проблем при плащането на вноските си, трябва незабавно да се обърнеш към кредитната компания и да ги предупредиш, че няма да можеш да погасиш дадена вноска навреме.

Бърз кредит без поръчител от Макс Кредит

Макс Кредит предлага бързи кредити без поръчители и без гаранции. Ние държим на лоялните и прозрачни отношения с нашите клиенти. Знаеш, че сумата, която ще видиш в договора ти за кредит, е крайна. Винаги, когато имаш нужда от финансов съвет, можеш да се обърнеш към нашите оператори и да получиш безплатна финансова консултация.

Подобни публикации

14.08.2020г.

Бърз кредит без трудов договор – как?

Как можеш да се вземеш бърз кредит, ако нямаш тругов договор? Отговаряме на този въпрос тук...

 

Виж още

16.04.2021г.

Успешно управление на финансови средства

Всеки е чувал за управление на финансови средства и навярно е чел по темата доста материали. Знаеш ли, обаче как да приложиш всички принципи успешно? Ето нашите съвети тук.

 

Виж още