0700 10 410

Бърз кредит без поръчител

01.10.2021г.

Бърз кредит без поръчител

Какво е поръчител?

Преди да обясним значението на бърз кредит без поръчител и как можеш да кандидатстваш за такъв кредит, нека обясним какво означава поръчител. Поръчителят е човек, които носи отговорността по връщане на кредит (било то бърз или не) заедно с теб. Тоест, ако ти изтеглиш кредит за 1 000 лв. например, поръчителят ще трябва да подпише договораза кредит заедно с теб и ако ти не можеш да платиш вноската си, ще трябва да я внесе той. 

Как можеш да кандидатстваш за бърз кредит без поръчител?

Кандидатстването за бърз кредит без поръчител е бързо и лесно. Документите, които трябва да представиш, са минимални - необходимо е да имаш валидна лична карта и валиден имейл адрес, ако искаш да кандидатстваш изцяло онлайн. 

Защо бързият кредит без поръчител е по-предпочитан?

Парите винаги са били деликатна тема, а признанието пред семейство и приятели, че имаш финансови затруднения води до неудобство. Когато при кандидатстване за бърз кредит има изискване за поръчител, неудобството и у двете страни е на лице. От една гледна точка се налага да признаем затруднението и да помолим близък или приятел да ни бъде поръчител. Oт друга страна създаваме неудобство у отсрещния, защото това е голяма отговорност и важен ангажимент. Едни добри взаимоотношения могат да бъдат разрушени лесно по тази причина. Ето защо бързият кредит без поръчител е сред най-предпочитаните бързи заеми. 

За какво да внимаваш, когато се предлага бърз кредит без поръчител?

Все повече компании предлагат бърз кредит без поръчител. Има няколко неща, за които трябва да внимаваш:

  • Това, че няма да представиш поръчител, може да увеличи вноската ти – има случай, в които непрозрачните компании компенсират поръчителството като значително увеличават сумата на вноската.
  • Изискване за трудов договор – преди да кандидатстваш трябва да си наясно дали няма изискване за трудов договор.
  • Лоша кредитна история – със сигурност, ако имаш добра кредитна история, шансовете да бъдеш одобрен за кредит нарастват. Ако не си просрочвал вноски, то в очите на кредитните компании ти си лоялен и коректен клиент. Ето защо има компании, които одобряват клиенти без поръчител само с добра кредитна история. Все пак различните кредитни компании имат и различен толеранс в това отношение. Отново напомняме, че ако имаш какъвто и да е било проблем при плащането на вноските си, трябва незабавно да се обърнеш към кредитната компания и да ги предупредиш, че няма да можеш да погасиш дадена вноска навреме.

Бърз кредит без поръчител от Макс Кредит

Макс Кредит предлага бързи кредити без поръчители и без гаранции. Ние държим на лоялните и прозрачни отношения с нашите клиенти. Знаеш, че сумата, която ще видиш в договора ти за кредит, е крайна. Винаги, когато имаш нужда от финансов съвет, можеш да се обърнеш към нашите оператори и да получиш безплатна финансова консултация.

Подобни публикации

14.08.2020г.

Бърз кредит без трудов договор – как?

Как можеш да се вземеш бърз кредит, ако нямаш тругов договор? Отговаряме на този въпрос тук...

 

Виж още

11.08.2021г.

Бързи кредити онлайн до 2000 лв.

Можеш ли да вземеш бързи кредити онлайн до 2000 лв., докато седиш на дивана у дома? Разбира се! Разбери повече тук.

 

Виж още