0700 10 410

Бърз кредит изцяло онлайн

21.05.2020г.

Бърз кредит изцяло онлайн

Пандемията, която завладя света, промени много аспекти както в живота ни, така и в мисленето ни. Почти всички бизнеси се ориентираха в предлагането на услуги онлайн. Не по-различно е и при финансовите институции. И да, говорим за бързи кредити онлайн. Има начин да заявиш сума онлайн, да те одобрят и да получиш парите си, без дори да ставаш от дивана. Нека ти обясним как!

Банка или бърз кредит

Ако ти трябва кредит до 3 000 лв. за битови нужди, то тегленето на кредит от банка си е безумие. Повечето банки изискват задължително посещение на офис, чакане по опашки, представяне на куп документи, плащането на такси за какво ли не. Да не забравяме и изчакването на няколко дни за одобрят кредита ти. В такава ситуация бързият кредит онлайн е твоето решение.

Няколко виртуални стъпки и готово

Кандидатстването за кредит онлайн става все по-лесно. Единственото, което ти трябва, е интернет, устройство, през което да попълниш заявката си и евентуално банкова сметка. Казваме евентуално, защото освен по банков път, може да получиш парите и в каса на Easy Pay например. Сега разбираш, че изискванията за бърз кредит са минимални. Важно е да избереш фирма, която да предоставя информацията прозрачно и е още по-добре, ако не се изискват поръчители или банкова гаранция. Избираш сума и вноска, въвеждаш данните си, така че кредитните консултанти да обработят заявката ти възможно най-бързо и до няколко часа парите са в ръцете ти. Разбира се, може да избираш между бърз кредит на месечни вноски или кредит с двуседмични вноски.

Изгодни предложения по всяко време

Много фирми за бързи кредити предлагат изгодни промоции за своите клиенти било то нови или не – кредит с 0% лихва, кредити с отстъпки и т.н. Да не говорим за лоялните програми, които са изцяло в полза на клиентите, които изплащат кредитите си навреме и са лоялни към фирмата, която са избрали за своя бърз кредит. Например лоялната програма на Макс Кредит включва отстъпка от следващия ти кредит, но за това ще поговорим друг път.

Идеята на бързите кредити онлайн е да улесни максимално хората, които имат нужда от кредит до заплата, кредит за неотложни битови или медицински нужди. Да, сега е по-лесно от всякога да заявиш и вземеш бърз кредит изцяло онлайн.

Подобни публикации

06.04.2022г.

Как да вземем бърз кредит безопасно?

Проверката на компнията, на която ще се довериш да вземеш кредит, е много важна. Виж нашите 5 съвета, които ще ти помогнат да вземеш бърз кредит безопасно и без излишни притеснения.

 

Виж още

05.05.2023г.

Реалните нужди, които налагат бързи кредити

В днешната ни статия ти представяме няколко от реалните и най-честo срещаните нужди, които налагат спешни пари.

 

Виж още