0700 10 410

Бърз кредит за абитуриентски бал

09.03.2022г.

Бърз кредит за абитуриентски бал

Завършването на училище е много важен ден за всички хора. То бележи края на един значим период и началото на друг също толкова вълнуващ и пълен с възможности етап. Обикновено подготовката за бала трябва да започне няколко месеца по-рано, за да си напълно готов за важната вечер. Ние разбираме колко важен е този ден, както за абитуриентите, така и за техните родители. Ето защо сме ти подготвили списък с нещата, които не трябва да забравяш да включиш в плановете си:   

1.Организацията за абитуриентския бал

Както всяко важно събитие, така и абитуриентският бал трябва да се планира от по-рано. Март месец е чудесно време да започнеш да организираш чаканата вечер. Да подготвиш момче за абитуриентския му бал е малко по-лесно, защото не се изисква толкова много време за тоалет. От друга страна, подготовката за момичетата е малко по-сложна - рокля, прическа, маникюр, грим и бижута са само част от най-важните акценти при подготовката за бала. Съветваме те да започнеш първо с избора на бална рокля, тъй като тя отнема повече време за изработка и корекция. Ранната организация освен притеснения също така може да ти спести и пари. Имаш достатъчно време да сравниш цените в различните магазини и студиа за красота и да избереш най-изгодната от тях като имай предвид, че не винаги най-евтината услуга ще е най-подходяща.

Ако ще организираш събиране с роднини и приятели, също трябва да започнеш от по-рано, тъй като местата в заведения и ресторанти се запълват бързо. Сумата, която ще похарчиш за това, може да не е колосална, но не е и за пренебрегване.

Много от абитуриентите си правят и така наречената „втора бална вечер“. Под това име се има предвид кратка екскурзия за 2-3 дни на морето или някъде в чужбина. Разбира се, тя изцяло се поема от участниците в нея или в случая всеки абитуриент плаща сам за престоя си – нощувка в хотел, храна и т.н. Както и в „първата бална вечер“, трябва да си подготвен с тоалет, макар той да е по-скромен и да не е толкова официален.   

2.Списък с важните неща

Списъкът ще ти помогне да не пропуснеш някоя подробност за незабравима абитуриентска вечер. Важно е да записваш всичко, за което се сетиш, дори най-малката подробност като наем и украса на колата или букет за учителите. Така ще можеш по-прецизно да изготвиш бюджета и да сведеш до минимум изненадващите разходи. Създаването на списък може да ти спести и време, защото нагледно ще може да видиш какво можеш да закупиш онлайн или пък да запазиш час за прическа и маникюр онлайн.   

3.Определяне на бюджет

Каква сума ще похарчиш за абитуриентския бал зависи от теб. Трябва да си наясно каква сума си готов да отделиш като разбира се не забравяй, че освен този разход имаш и ежемесечни разходи, които не търпят отлагане в никакъв случай. Съветваме те да изчислиш приблизително сумата, която ще похарчиш. Няма да е толкова сложно – сред най-скъпите неща са роклята или костюмът и ресторантът за роднинското събиране. Тези разходи можеш да предвидиш, тъй като цената за тоалета за абитуриентския бал е уточнена още в самото начало, а разходите в ресторанта може да ограничиш като предварително уточниш менюто.

Абитуриентският бал е важно събитие и трябва да се отпразнува подобаващо. Разходът не е малък, но това е вечер, която ще бъде запомнена за цял живот и си струва да се постараеш с това, което зависи от теб. Не оставяй временните финансови затруднения да помрачат един от най-хубавите празници за твоето семейство. Довери се на бърз кредит от Макс Кредит и подари на детето си незабравима бална вечер.

Подобни публикации

13.03.2020г.

Що е то пасивен доход и как да го направим част от нашето ежедневие?

Парите все не достигат за нещо! Има обаче алтернативни начини, които хората използват, за да повишават доходите си. Разбери кои са те тук.

 

Виж още

21.01.2022г.

Бързият кредит – добрият помощник за бързи покупки

Колко пъти си се отказвал от така желаната нова придобивка, защото „не му е сега времето“? Пестиш, пестиш за нещо ново и накрая се оказва, че винаги излиза нещо по-важно. Е, ние сме тук за да ти кажем, че не е нужно да се лишаваш от това, което искаш.

 

Виж още