0700 10 410

Честит 8-ми Март, дами!

08.03.2019г.

Честит 8-ми Март, дами!

Вижте 4 интересни предложения, как да изненадате любимата жена за 8-ми март!

Днес, 8-ми март, в много държави по света се отбелязва като международен ден на жената. Според едни това е празник на майката, а според други, празник на всички жени. Ако нямате никакво време или свежи идеи какво да подарите на любимата жена, то ние ще ви дадем 4 страхотни идеи как да направите празника за нея още по-прекрасен!   

1.Кратко пътуване до малко градче в България

Коя дама би отказала един различен уикенд сред природата или в близост до някой минерален басейн?! Историческа разходка в старинен град като Копривщица или релакс край някой от лековитите ни минерални извори винаги е чудесен избор. Този класически подарък може да свърши добра работа, когато нямате други идеи, а искате да зарадвате най-красивата жена с малко време за почивка в забързаното ежедневие.   

2.Рисуване и вино

Звучи нестандартно, нали? Всъщност комбинацията е много интересна! Напоследък голям хит са ателиетата, които предлагат рисуване за двойки или група приятели, докато отпиват чаша вино. Предлагат се възможности за рисуване върху чаши, бутилки и пана. Не е задължително да можете да рисувате, а просто да вземете доброто си настроение и желание за забавление!   

3.Ръчно изработен букет от бонбони

На фона на традиционните букети от цветя, защо да не зарадвате някого с букет, направен от бонбони?! За тази цел купете няколко пакетирани бонбона от различни видове. Използвайте класическа украса за букети и на мястото на цветята, добавете бонбони, поставени на тънки пръчици. Със сигурност това е букет, който би се отличил от останалите с оригиналност. Можете да използвате цялото си въображение при декорирането му.   

4.Каране на шейни с истински хъскита

Пролетта идва, но това не означава, че снегът по планинските ни курорти се е изпарил. Подарете си страхотно изживяване, като карате шейна с истински хъскита. По-големите ни курорти предлагат тази услуга, като от нея могат да се възползват хора на различни възрасти. Хъскитата са много дружелюбна порода и ще ви оставят незабравими спомени.

А, за да зарадвате любимата жена, ние сме на среща, за да ви помогнем с бърз кредит.

Възползвайте се от пролетната ни промоция и изтеглете кредит с нула процента лихва само през месец март!

Подобни публикации

20.08.2021г.

Пари на заем онлайн

Да вземеш пари на заем онлайн е удобна услуга, която спестява много време. Разбери повече за нея сега!

 

Виж още

23.12.2021г.

Как да се справим с високите сметки?

Сметките могат да ни изненадат по всяко време на годината. Разбери как може да намалиш стойността им без да се лишаваш от ток, парно и вода.

 

Виж още