0700 10 410

Как да избереш най-подходящия кредит за теб?

13.07.2023г.

Как да избереш най-подходящия кредит за теб?

Използването на кредити става все по-често срещана практика в ежедневието ни. Разбира се няма нищо лошо в това. Кредитът най-просто казано са пари взети назаем, които трябва да се върнат в съответния срок и със съответното оскъпяване. Вече има много компании, от които да вземеш кредит. Банките от край време предлагат тази услуга, а компаниите за бързи кредити стават все повече. Кредитните продукти, които се предлагат, са най-различни. В днешната статия ще ти помогнем да разбереш кой би бил най-подходящият за теб кредит. Важно е той да е съобразен изцяло с твоите възможности, за да избегнеш проблеми или затруднения при връщането му.

    1.Кредит на месечни вноски

    Всички кредитни компании предлагат кредити на месечни вноски. Това е най-често използвания кредитен продукт и е най-подходящият за хора, които работят на трудов договор. Важно е да съобразиш датата, на която получаваш заплата си, за да можеш спокойно да покриеш разходите си. Обикновено, когато попълваш искането си за онлайн кредит, или сам избираш дата на първа вноска, или за такава дата се избира датата точно след един месец след като си кандидатствал за кредит. Важно е да попиташ на коя дата ще трябва да изплащаш вноските си и ако датата не те устройва да кажеш на кредитора, за да може да се смени.

      2.Кредит на двуседмични вноски

      Другият често срещан кредитен продукт е кредитът на двуседмични вноски. Някои компании предлагат и кредит на седмични вноски. Този кредит е подходящ за хора, които работят на граждански договор или имат свободни професии. Не малка част от клиентите са фрийлансъри, които получават възнаграждението си на база свършена работа и съответно на различна дата всеки месец. Идеята на кредита да бъде на двуседмични вноски е, че вноската се разделя на 2 части и е по-удобно да се плаща два пъти в месеца, особено ако не знаеш кога точно да очакваш парите си.

        3.Кредит за пенсионери

        Всички кредитни компании имат кредитен продукт, който се отпуска само на пенсионери. Това е кредит, чиито условия са по-изгодни за хората пенсионери. Този кредит също е на месечни вноски, за да може разходите за месеца да са напълно предвидими.

          4.Кредит до заплата

          Един от най-често срещаните кредити е кредитът до заплата. Той е подходящ за всички клиенти, на които им трябват пари за няколко дена, докато получат заплатата си. Обикновено сумата, която се отпуска за такъв кредит, е до около 1000 лв. и има срок на изплащане 30 дни. В този срок трябва да се върне главницата и оскъпяването. Кредитът до заплата в Макс Кредит обаче е различен! Нашият продукт е за суми от 200 лв. до 1000 лв. и имаш възможност сам да избереш дали да върнеш сумата за 30 дни или да я разсрочиш на 3 месечни плащания. Ако избереш да върнеш до 30 дни, ще получиш отстъпка в размер на 40% от оскъпяването. Ако решиш да разсрочиш кредита си, първото плащане ще бъде наполовина по-малко от останалите две.

            5.Ипотечен кредит

            Пазарът на имоти продължава да расте и няма изгледи скоро това да се промени, имайки предвид, че строенето на жилищни кооперации продължава да се разраства. Много от купувачите нямат финансова възможност да закупят апартамент с налични пари. Ако и ти си от тези хора и искаш да купуваш, но нямаш толкова пари, то най-подходящият кредит за теб е банков ипотечен кредит.

            След като избереш подходящият за теб кредит е важно и да избереш на коя компания или банка да се довериш, но това ще е тема на следваща наша статия.

            Ако имаш нужда от бързо и сигурно финансиране, не се колебай да кандидатстваш за кредит в Макс Кредит.

            Подобни публикации

            03.12.2021г.

            Бързи кредити – изход от финансови затруднения

            Бързите кредити могат да ти помогнат при временно финансово затруднение. За да можеш да се възползваш максимално от тези пари, обаче трябва да си внимателен и последователен. 

             

            Виж още

            15.06.2022г.

            Предимствата на онлайн кредита

            Онлайн кредитите имат редица предимства. В настоящата статия ти разкриваме някои от тях.

             

            Виж още