0700 10 410

Какво е микро кредит?

27.01.2023г.

Какво е микро кредит?

Все по-често срещан термин в интернет пространството е терминът микро кредит. Знаем ли обаче достатъчно за него – какво означава, как да кандидатстваме и какво да очакваме? Днес ще разкажем по-подробно за него!

Какво представлява микро кредитът?

Микро кредитите са потребителски кредити, който са малки по размер и обикновено ти помагат да допълниш месечния си бюджет или ти помагат да посрещнеш финансово дадена извънредна ситуация. Сумите, които можеш да заемеш, биха били достатъчни при неочаквана ситуация като спонтанен ремонт на дома, проблем с колата и неотложна медицинска нужда. Макс Кредит също предлага такъв тип кредити.

Как да кандидатствам за микро кредит?

Кандидатстването за микро кредит е аналогично на всяко друго кандидатстване за бърз кредит. Ако си избрал да се довериш за своя кредит на Макс Кредит, то имаш няколко начина на кандидатстване:

  • Кандидатстване в наш офис – ако си от град, в който имаме представителен офис, то може да кандидатстваш на място. Нашите колеги ще ти помогнат да попълниш искането си и ще получиш становище в рамките на деня.
  • Кандидатстване изцяло онлайн – независимо дали се намираш в град с наш офис или не, може да кандидатстваш за бърз кредит изцяло онлайн на нашия сайт. Избираш сумата, от която имаш нужда, въвеждаш телефонния си номер и валиден имейл адрес и попълваш нашата форма за кредит. Тя е изключително лесна и интуитивна. Описано е ясно къде и какво да попълниш, а данните са пред теб – необходима е само личната ти карта. Много е важно да отбележим, че трябва да въведеш актуален имейл адрес, до който имаш достъп, защото там ще получиш всички документи по кредита ти.
  • Кандидатстване по телефона – ако нямаш възможност да идеш до наш офис или да кандидатстваш онлайн, може да кандидатстваш и по телефона. Когато се свържеш с нашите оператори на тел. 0700 10 410, те ще попълнят твоята телефонна заявка.

Кандидатствайки при нас, сам избираш по какъв начин да получиш парите си – дали по банкова сметка или на каса на Изи Пей, а ако си кандидатствал в наш офис, може да вземеш парите си от там.

Как да върна микро кредит?

Връщането на микро кредит е като при всеки останал вид кредити – на вноски, според погасителния ти план. За всеки кредит, който усвоиш от Макс Кредит, ще получиш подробно разписан погасителен план, където ясно е описано какъв е размерът на вноските и датата, на която трябва да се платят. Може да извършиш плащането по банков път, в каса на Изи Пей или Фаст Пей, или в наш офис.

Кредити, предлагани от Макс Кредит

Макс Кредит разполага с кредити, подходящи за всеки. Ако работиш на трудов договор, може да се въползваш от кредит на месечни вноски. Ако не работиш на такъв или имаш собствен бизнес, отново имаме решение за теб – кредит на двуседмични вноски. Предлагаме и кредити за пенсионери, които са с удобни, облекчени условия. Също така, може да се възползваш и от кредит до заплата, който е много по-различен от всички останали подобни продукти. Нашият кредит до заплата се различава с това, че ако не ти е удобно да го върнеш до 30 дни, можеш да го разсрочиш на 3 месечни плащания, като първото плащане е наполовина по-малко от останалите две. Ако пък решиш, че можеш да го върнеш в този срок (накуп до 30 дни), ще се възползваш от 40% отстъпка.

Защо да се довериш на Макс Кредит за микро кредит?

Макс Кредит е на пазара повече от 10 години и ние знаем от какво имат нужда нашите клиенти и как да им осигурим необходимото спокойствие и подкрепа. Има много предимства да се довериш на нас. Основните са, че не искаме да предоставиш поръчител, защото знаем колко е трудно да намериш човек, който да гарантира за сума пари. Другото ни предимство е лоялността и честността към нашите клиенти – нямаме скрити условия и виждаш цялата сума, която трябва да платиш, още при подписването на договора си. Ако имаш нужда от бърз кредит, кандидатствай още сега.

Подобни публикации

14.08.2020г.

Бърз кредит без трудов договор – как?

Как можеш да се вземеш бърз кредит, ако нямаш тругов договор? Отговаряме на този въпрос тук...

 

Виж още

21.01.2022г.

Бързият кредит – добрият помощник за бързи покупки

Колко пъти си се отказвал от така желаната нова придобивка, защото „не му е сега времето“? Пестиш, пестиш за нещо ново и накрая се оказва, че винаги излиза нещо по-важно. Е, ние сме тук за да ти кажем, че не е нужно да се лишаваш от това, което искаш.

 

Виж още