0700 10 410

Бърз кредит без трудов договор – как?

14.08.2020г.

Бърз кредит без трудов договор – как?

Липсата на пари е нещо, с което много хора се сблъскват особено днес, в условия на пандемия. Много фирми – малки и средни - не успяха да удържат на тази ситуация и бяха принудени намалят персонала си или да закрият дейността си. В тази извънредна обстановка много домакинства бяха изправени пред огромно финансово затруднение. Когато човек губи работата си, неговият трудов договор се прекратява. Този договор е едно от изискванията да получите кредит.

Когато човек има трудов договор и получава редовно заплата, обикновено има достатъчно средства да покрие основните си битовите нужди. Когато обаче това се промени и останеш без работа, ще са ти необходими средства, с които да посрещнеш ежемесечните си разходи. Точно в този момент се налага да кандидатстваш за заем.

От страна на банките липсата на трудов договор е проблем, дори да получаваш странични доходи като наем от имот, акции или дивиденти. И тук идва ред на фирмите за бързи кредити и тяхната основна функция – да получиш бързо финансиране, когато нямаш друга алтернатива. Трябва да си наясно, че тези фирми не раздават кредити безплатно, тоест когато кандидатстваш за кредит, трябва да си наясно, че ще трябва да плащащ вноските си навреме.

Сега да обърнем внимание на съществения въпрос – как да вземеш бърз кредит, ако нямаш трудов договор? Изискванията за кандидатстване за потребителски заем са сравнително прости – да имаш навършено пълнолетие и да притежаваш валидна лична карта. Само това! Всяка кредитна институция прави проверка на всеки, който кандидатства за бърз кредит и на база тези проверки дава становище – положително или отрицателно. Не е необходимо да имаш трудов договор, защото повече фирми за бързи кредити предлагат специални кредитни продукти за тези клиенти. Не е нужно също да имаш безупречно ЦКР, защото ако данните са стари и независещи от кредитоискателя, то сега може обстоятелствата да са се променили и да няма причина искането за заем да бъде отказано.

Ако по някаква причина си останал без трудов договор, а имаш нужда от финанси за ежемесечните си разходи, може да се запознаеш с нашия продукт за бърз кредит без трудов договор и да ни се довериш като кандидатстваш!

Подобни публикации

21.10.2022г.

Как да намалим сметките си за ток в 3 стъпки?

Чудиш ли се как да намалиш сметката си за ток, без да усещаш липсата му? Макс Кредит има няколко съвета за теб!

 

Виж още

23.06.2023г.

Бърз кредит без неприятни изненади

Как да се предпазиш от неприятни изненади тогава, когато имаш спешна нужда от пари? Виж нашите 5 съвета тук.

 

Виж още