0700 10 410

Кредит до заплата – плюсове и минуси

13.06.2023г.

Кредит до заплата – плюсове и минуси

Когато парите до края на месеца не достигат, все по-често хората прибягват до услугите на бързи кредити. Те са удобни с това, че получаваш парите, от които се нуждаеш, бързо, не натоварваш роднините си със заеми и в крайна сметка успяваш да „закърпиш“ месеца. Един от най-предпочитаните продукти, що се отнася до пари за 9-10 дни до заплата, е кредитът до заплата. Днес ще разгледаме плюсовете и минусите на този тип кредити и ще ти разкажем защо кредитът до заплата от Макс Кредит е предпочитан и с какво е по-различен.

1. Плюсовете на кредит до заплата:

  • Получаваш бързо необходимата сума – едно от най-големите предимства е бързината, с която получаваш парите. Щом се налагат пари до заплата от със сигурност нямаш 4-5 дни, в който да чакаш одобрение от някоя банка и то за малка сума (обикновено до 1000 лв.)
  • Нямаш нужда от поръчител – в голямата си част компаниите, които предлагат бързи кредити, не изискват поръчител, защото знаем колко е трудно да се намери човек, коjто да е длъжник заедно с теб. По този начин също си спестяваш неудобството да разказваш за личните си финансови затруднения пред други хора.
  • Онлайн кандидатстване – буквално може да заявиш кредита си, по което време на денонощието имаш нужда. Заявката ти ще бъде обработена в работното време на компанията, която си избрал, но все пак не е необходимо да нагласяш графика си, така че да може да стигнеш до офис.
  • Кандидатстваш с лична карта – единствения документ, от който имаш нужда е личната ти карта. Там се намира цялата информация, която е необходимо да имаш, когато кандидатстваш за кредит. Както може би знаеш, за да вземеш кредит от банка, се изисква да имаш трудов договор, да докажеш доход, понякога и бележка от работодател. В случая с компаниите за бързи кредити, няма изисквания за такива документи.

2. Минуси на кредит до заплата:

  • Кратък срок на изплащане – кредитът до заплата следва да се върне в срок до 30 дни. За това се казва и „до заплата“ – след като получиш заплатата си или хонорара си, трябва да върнеш сумата, заедно с оскъпяването, което има.
  • Ниска сума – сумите, които се предлагат за този кредит са до около 1000 лв., но разбира се, всяка компания може да определи лимита си сама. Част от причината да се предлагат по-ниски суми, е както казахме и по-горе, краткият срок. Не всеки човек може да си позволи за върне 3000 лв. за 30 дни.

3. Кредит до заплата от Макс Кредитного пъти сме се хвалили с нашия кредит до заплата, защото той няма аналог на пазара и е създаден изцяло така, че да е удобен за теб! Защо да вземеш кредит до заплата от Макс Кредит:

  • Суми до 1000 лв – сумите, които отпускаме за кредит до заплата, са от 200 до 1000 лв. в офисите ни в страната и от 100 до 500 лв., ако кредитът е заявен онлайн.
  • Удобен срок на изплащане – срокът за връщане на сумата се определя от теб. В погасителния ти план автоматично е заложено да върнеш кредита в срок от 30 дни. Ако обаче не успееш да ги върнеш, кредитът автоматично се разсрочва на 3 месечни плащания, без да дължиш никаква наказателна такса.
  • Отстъпки – освен, че избираш дали да разсрочиш кредита си или да го изплатиш накуп, получаваш отстъпка във всички случаи. Ако го върнеш в срок от 30 дни – получаваш 40% отстъпка от оскъпяването. Ако го върнеш на 3 месечни плащания – първото плащане на наполовина по-малко от другите две.

Кредитът до заплата е много удобен инструмент, когато имаш нужда от пари, докато получиш възнаграждението си. Сега вече знаеш и откъде да го вземеш, така че да е изцяло в твоя полза! Кандидатствай още днес!

Подобни публикации

21.01.2022г.

Бързият кредит – добрият помощник за бързи покупки

Колко пъти си се отказвал от така желаната нова придобивка, защото „не му е сега времето“? Пестиш, пестиш за нещо ново и накрая се оказва, че винаги излиза нещо по-важно. Е, ние сме тук за да ти кажем, че не е нужно да се лишаваш от това, което искаш.

 

Виж още

20.01.2023г.

Как да използваме разумно бързите кредити?

На всички ни е ясно, че бързите кредити не се славят с особено добра репутация.Точно, заради това днес ще ти дадем няколко съвета за това как да използваш бързите кредити разумно.

 

Виж още