0700 10 410

Непланирани разходи без трудов договор? Какво е решението?

24.02.2023г.

Непланирани разходи без трудов договор? Какво е решението?

Много голям процент от хората в България не работят на трудов договор. Тук нямаме предвид хората в сивия сектор, а тези, които са на граждански договор, имат свободна професия (така наречените фрийлансъри) или пък имат собствен бизнес. Както знаеш никой не е застрахован от непланирани разходи, а те обикновено се появяват в най-неподходящия момент. Ако не получаваш заплатата си редовно всеки месец и си изправен пред някой по-голям разход, ние ти даваме няколко възможности как да се справиш с него.

Фонд за спешни случаи

Ако имаш заделени пари, които могат да те измъкнат от затруднение, то не е лошо да посегнеш към тях. Много хора обаче, нямат възможност да заделят пари настрани или ако имат, то има голяма вероятност те да не са достатъчни, за да помогнат. Все пак добра идея е да започнеш да заделяш някаква сума пари, която хем да се трупа за спешни случаи, хем да ти позволява да посрещаш спокойно месечните си разходи. Може да си направиш правило, че по 10% от месечните ти приходи ще отиват за подобен фонд. Дори сумата да не е голяма, ако я заделяш всеки месец тя постепенно ще нараства.

Пари назаем от приятел

Когато става дума за пари назаем, всеки се сеща за семейство или приятели. Ние винаги сме казвали, че тази идея колкото и примамлива да е не е за предпочитане по няколко причини. Едната от тях е неудобството да признаеш, че имаш финансови проблеми. Тази тема винаги е била доста деликатна. Другата причина е, че не знаеш в какво финансово положение е човекът, от когото искаш пари. И в двата случая неудобството и за двете страни е налице.

Кандидатстване за бърз кредит

Добра алтернатива, когато нямаш нужните пари е да вземеш бърз кредит – хем ще стане бързо, хем ще стане лесно. Кредитите, които предлагаме в Макс Кредит, основно се делят на 2 вида: кредит до заплата и кредит на вноски. Ще ти разкажем повече за двете ни категории, за да може да прецениш сам какъв е подходящият за теб вариант:

  • Кредит до заплата – самото име на продукта подсказва за какво е предназначен – сума, която да върнеш в рамките на няколко седмици (обикновено до 30 дни) с част от заплатата си. Нашият кредит до заплата е в размер до 1000 лв. и е доста по-различен и практичен. Ние знаем колко трудно е понякога заплатата да стигне за всички разходи, за това нашият кредит до заплата може да се разсрочи на 3 месечни плащания и то без да дължиш такса за това. Това обаче не е всичко! Ако избереш да погасиш кредита си до 30 дни, ще получиш отстъпка в размер на 40% от оскъпяването. Ако пък плащаш разсрочено, първото плащане ще бъде наполовина по-малко от останалите 2. Точно заради това, че може да се плаща разсрочено, този кредит би бил подходящ за хора, които нямат трудов договор, не получават парите си по едно и също време всеки месец и имат нужда от сума до 1000 лв.
  • Кредит на вноски – ако имаш нужда от повече пари Макс Кредит има и специален продукт за хора без трудов договор. Той е съобразен с това, че нямаш приход по едно и също време или получаваш заработената сума на части. Удобството на този вид кредит е, че плащаш вноските си два пъти в месеца и по този начин, вместо вноска от например 100 лв. на един път, плащаш 2 пъти в месеца по 50 лв. Ако получаваш парите си на части, този вариант със сигурност би те устройвал много повече.

Както сам разбра в Макс Кредит може да намериш финансова подкрепа за всеки! Нашите продукти са съобразени изцяло с профила на клиентите ни, а заедно с нашите оператори и консултанти може да намерите най-доброто индивидуално решение. Ако имаш нужда от пари, кандидатствай за бърз кредит още днес! Може да вземеш и кредит изцяло онлайн само с данните от личната ти карта.

Подобни публикации

05.03.2021г.

Кои са най-добрите бързи кредити?

Когато търсиш най-добрите бързи кредити, които да са подходящи за твоите възможности и доходи, трябва да си изключително внимателен. Разбери сега за кои детайли трябва да внимаваш и как да избираш умно!

 

Виж още

09.06.2021г.

Заем само с лична карта

Заем само с лична карта - една услуга, с която разполагаш с бързи пари винаги, когато имаш нужда.

 

Виж още