0700 10 410

Предизвикателството „месечен бюджет“

12.11.2021г.

Предизвикателството „месечен бюджет“

1. Какво е месечен бюджет?

Месечният бюджет е основен финансов инструмент, който ни помага да разпределим месечните си доходи, така че да ни бъдат достатъчни до следващото постъпление на пари. Разчетът на месечния бюджет е от особена важност, за да бъдем изрядни в плащанията си (сметки, наем, вноски по кредити) и в същото време да имаме пари за останалите нужди, които трябва да покрием. Понякога обаче се оказва истинско предизвикателство да организираме бюджета си, имайки предвид, че доста често изникват поводи, изискващи бързо плащане – по-висока сметка , медицинска помощ, спешен ремонт, закупуване на техника.

2. Защо месечният бюджет все не е достатъчен?

Всеки месец получаваш сума пари, с която разполагаш до следващия месец. За да можеш да направиш сметка каква сума можеш да похарчиш извън задължителните разходи, първо трябва да сметнеш какъв е размерът на сметките за ток, вода, парно, телефон и интернет, каква е сумата на месечния ти наем или вноска по кредит. Можеш за още по-голяма точност да добавиш и средна сума за храна, която ще похарчиш и по този начин ще си максимално близо до сумата, която ще ти остане. Светът, в който живеем обаче, постоянно се променя, модернизира и всеки ден излизат нови, примамливи предложения за стоки или услуги, с които искаме да се сдобием или възползваме. Дали от необходимост или чист интерес, често пренебрегваме разчета на месечния си бюджет. В подобни моменти сме изправени пред факта, че нямаме достатъчно средства до края на месеца.

3. Как може да ти помогне Макс Кредит?

В моментите, в които средствата не достигат, Макс Кредит може да ти помогне с бърз кредит, който се определя специално от твоите индивидуални нужди. Можем да ти предложим бърз кредит на месечни вноски, ако работиш на трудов договор. Ако пък си на друг договор, то бърз кредит на двуседмични вноски би бил удачен вариант за теб. Имаме и специален продукт – кредит за пенсионери с много добри и облекчени условия. Ако ти се налага да заемеш по-ниска сума, докато получиш месечното си възнаграждение, то кредитът до заплата е твоят продукт. Не забравяй, че можеш да се възползваш и от ежемесечните ни промоции, с които сме сигурни, че вноските ти ще се намалят значително.

4. Как се кандидатства за бърз кредит от Макс Кредит?

Кандидатстването за бърз кредит в Макс Кредит, може да се случи по няколко начина:

  • В наш офис – можеш да кандидатстваш на място в нашите офиси, чиито адреси можеш да намериш тук.
  • По телефона – на 0700 10 410 може да заявиш кредита си и да попълниш телефонна заявка за кредит.
  • Изцяло онлайн – ако нямаш възможност да посетиш наш офис или да се свържеш с нашите оператори, то можеш бързо и лесно да попълниш формата за кандидатстване на нашия сайт. Тя е максимално опростена и вярваме, че ще се справиш без проблем. Данните, които трябва да попълниш, се намират в твоята лична карта. Да, за да кандидатстваш се изисква да имаш само валидна лична карта и навършени 21 години.
  • 5. Как да се справим с непредвидените разходи?

    Колкото и добре да си разписал месечния си бюджет, винаги има опасност да се появят непредвидени разходи, от тези които не търпят отлагане. В подобни случай бихме те посъветвали вместо да похарчиш всички налични пари, с които разполагаш, да се довериш на надежден кредитор като Макс Кредит и да заемеш необходимата сума. По този начин ще бъдеш сигурен, че спешната ти нужда е финансирана и имаш достатъчно пари до края на месеца. Относно изплащането на кредита, то ще имаш равни погасителни вноски, които ще са съобразени изцяло с твоите възможности и доходи.

    Винаги, когато имаш нужда от финансова подкрепа, можеш да се довериш на Макс Кредит. Ще получиш не само необходимата ти сума, а и лично отношение, прозрачни и промоционални условия!

    Подобни публикации

    08.01.2021г.

    Бърз кредит онлайн на месечни вноски

    Бързият кредит онлайн на месечни вноски е удачен избор за хора, които имат постоянен доход - хора, работещи на трудов договор или пенсионери.

     

    Виж още

    11.08.2021г.

    Бързи кредити онлайн до 2000 лв.

    Можеш ли да вземеш бързи кредити онлайн до 2000 лв., докато седиш на дивана у дома? Разбира се! Разбери повече тук.

     

    Виж още