0700 10 410

Пролетна умора? Не и тази пролет!

03.04.2019г.

Пролетна умора? Не и тази пролет!

Пролетта е вече тук, но наред с цъфтящите дръвчета и пролетно настроение много хора започват да усещат и първите симптоми на пролетната умора. Ние ще ви дадем няколко съвета как да настроите тялото и ума си, така че тя да ви подмине:

Ето какво може да промените тази пролет:

1.Ремонт или освежаване на дома 

Пролетта е прекрасно време за малко промяна в къщи! Избавете се от мрачното настроение, като декорирате дома си с нови, по-свежи тонове. Добавянето на малко цвят във всекидневната със сигурност ще подчертае лъчите на пролетта. Дали става въпрос за боядисване на стените или добавяне на няколко цветни възглавнички, изборът е ваш. Освежаването на дома с по-светли тонове носи усещане за релакс и комфорт. Ние винаги сме на среща, когато става въпрос за промяна и свежи идеи у дома и може да съдействаме с финансова подкрепа веднага.

ремонт

2.Преразглеждане на гардероба

Всички имаме дрехи, които не харесваме и ни напомнят за сърдитото време през зимата. Отървете се от всичко, което не ви носи усещане за радост! Заредете гардероба си с нови, по-леки и свежи облекла, които ежедневно ще ви напомнят, че е едва началото на най-свежия сезон от годината.

3.Повече спорт и ходене пеш

За да подминете пролетната умора, тялото ви има нужда от спорт и движение. Движете се колкото може повече и бъдете много активни. За по-ленивите ходенето пеша поне 40 минути дневно може да бъде напълно достатъчно, докато за по-активните хора дългите преходи в планината са препоръчителната опция. През уикенда може да организирате излет сред природата или да вземете участие в многобройните пролетни маратони, които се организират в цялата страна. Пролетта е последна възможност да влезете във форма за лятото. Последен шанс да увеличите тренировките във фитнеса или груповите спортни занимания. Ако искате да сте напълно спокойни за банския през лятото, пролетта е времето, в което трябва да планираме как да изглеждаме през лятото. Важното е да бъдете активни и да не се оставяте умората да ви повали.

спорт

4.Нови запознанства

Ако сте се почувствали самотни през зимните дни и нощи, вече е време за промяна! Повечето паркове вече са изпълнени с хора и запознанствата с нови приятели са по-достъпни. Не губете време и не чакайте хората да почукат на вратата ви. Бъдете активни и направете първата крачка, използвайте социалните мрежи и организирайте излизане с нови приятели. Новите запознанства, винаги внасят разнообразие и начало на нещо ново.

5.Пречистване на организма

Тялото има нужда от почивка. Може да намерите безброй съвети за това как да направите пролетно пречистване на организма си. Консумацията на повече плодове и зеленчуци в комбинация с билкови чайове би било страхотно начало. Избягвайте тежките храни и сведете употребата на алкохол до минимум. Фрешовете, свежите салати и пълнозърнести храни трябва да бъдат неизменна част от вашето пролетно меню.

Изпълнени сме с идеи за покупки, пътувания, бизнес начинания и какво ли още не... Заплатата не винаги е достатъчна, сметката за отопление от зимата все още не е платена и винаги ще се намери някой нов разход. За това ние сме на среща, за да ви помогнем да се справите непланираните разходи.   

хранене

Подобни публикации

19.10.2019г.

Здравословно хранене – митове и легенди

В последните години сме много чувствителни на тема хранене, особено ако то е здравословно. Интернет пространството „прелива” от информация за най-различни диети и информация за вредни и невредни храни. Днес и ние ще говорим на тази тема и ще развенчаем някои от най-големите митове свързани със здравословното хранене.

 

Виж още

09.04.2021г.

4 лесни и успешни метода за спестяване на пари

Парите са деликатна тема в много семейства. Виж нашите 4 лесни и успешни метода за тяхното спестяване и си спести притесненията.

 

Виж още