0700 10 410

Съвети за „черен петък“

04.11.2022г.

Съвети за „черен петък“

„Черният петък“ не е обикновен ден! Това е един ден от годината, който всички клиенти чакат с нетърпение, за да закупят желаните от тях стоки на изгодна цена. Не всички търговци обаче могат да си позволят да намалят цените на стоките си толкова, колкото потребителите очакват и прибягват до трикове, с които понякога могат да подведат клиентите си. Днес ще ти дадем няколко съвета за това как можеш да се възползваш от този ден максимално и в същото време да закупиш необходимите ти стоки наистина с намаление.

1.Предварителен списък

Започни със списък с покупките си за този ден поне 2-3 седмици по-рано. Добре би било да избереш и магазина или сайта, от който да закупиш това, което ти е нужно. Така, когато дойде деня да купиш стоките, няма да губиш време в търсене.

2.Следи цените

Много търговци прибягват до нечестната практика да вдигат цените изкуствено няколко седмици преди “черния петък” с идеята намаленията, които правят, да изглеждат по-големи. Важно е да следиш цените от по-рано, за да си сигурен, че ще се сдобиеш със стока, която наистина е намалена.

3.Провери артикула

Ако искаш да си купиш някакъв вид техника, например лаптоп, те съветваме да се спреш предварително на точно определен модел. Недей да гледаш най-евтиния лаптоп, защото той може да се окаже твърде стар модел и да не ти върши работа. Също така прочети описанията на продуктите внимателно, защото ниската цена може да се дължи на наличието на някакъв дефект.

4.Доставка

Ако ще пазаруваш от онлайн магазини, то внимавай какво ще платиш допълнително. Провери кой ще плати доставката на пратката, защото цената зависи освен от наложения платеж, които ще имаш и от тежестта на пакета. Също така, някои магазини може да те таксуват и за избора ти да платиш с наложен платеж при получаване на пратката. Това също трябва да го имаш предвид.

5.Проверка и връщане

Преди да платиш каквото и да е го разопаковай. Това е важно, за да може да върнеш стоката преди да си я платил. Също така не забравяй, че имаш 14 дни да върнеш продукт, купен онлайн. Ако не си доволен от покупката си или си размислил, връщайки продукта в 14-дневен срок, търговецът е длъжен да ти възстанови сумата, която си платил.

6.Не подценявай тълпите

Много хора подценяват тълпите от хора в магазините на този ден. За да може да спестиш време и енергия на този ден, планирай по-рано кой магазини мислиш да посетиш, времето, в което ще отидеш и най-важното – въоръжи се с търпение.

Ако планираш да направиш покупка, но заплатата или спестените пари няма да ти стигнат, то може да се довериш на бърз кредит. По този начин хем ще купиш необходимите ти стоки на изгодна цена, хем след това ще върнеш кредита си на удобни за теб вноски. Възползвай се от офертите на този ден без притеснения за бюджета.

Подобни публикации

01.04.2020г.

Защо Първи Април е Денят на хумора и шегата?

Всички знаем, че първи април е денят на хумора и шегата. Много от нас измислят интересни и забавни шеги, с които "лъжат" свои близки и приятели. Знаеш ли, обаче защо този ден е точно на първи април? Ние ще ти разкажем тук...

 

Виж още

29.04.2022г.

Видове бързи кредити от Макс Кредит

Макс Кредит предлага богат избор от видове кредити, които са подходящи за всеки, които има нужда от финансова подкрепа.

 

Виж още