0700 10 410

Видове бързи кредити от Макс Кредит

29.04.2022г.

Видове бързи кредити от Макс Кредит

Различните видове разходи изискват и различни видове кредити. За закупуване на апартамент, например ти трябва ипотечен кредит, за ремонт или битови нужди – потребителски кредит. Има много финансови институции, които предлагат потребителски кредити, но днес ще ти изясним повече за бързите кредити, които предлага Макс Кредит.

1. Бърз кредит на месечни вноски

Ако всеки месец получаваш възнаграждението си, то знаеш, че разпределението на бюджета ти е много важно. Ако правилно разпределиш парите си по пера – битови сметки и кредити, храна, забавления, то парите, които получаваш, би трябвало да ти стигнат до следващия месец. Естествено, винаги може да се появи разход, които не е предвиден – спешен ремонт на спукана тръба, уред или мебел за смяна и т.н., ето тези непредвидени разходи могат да изразходват парите ти по-бързо, отколкото си очаквал. Ако работиш на трудов договор, то можеш да се възползваш от кредит на месечни вноски от Макс Кредит. Вноските ти са фиксирани и равни за целия период на кредита, като по този начин можеш много точно да разпределиш месечния си бюджет.

2. Бърз кредит на двуседмични вноски

Ако пък си от хората, които работят на граждански договор или получават заплатата си на два пъти – аванс и заплата, то можеш да вземеш кредит на удобни двуседмични вноски. Отново сумите на вноските ти са равни и знаеш какви разходи ще ти предстоят. Никой не е защитен от неприятна изненада по средата на месеца, както е и напълно нормално да не можеш да покриеш някой по-голям разход на един път. Удобството на кредита на двуседмични вноски е, че можеш да покриваш вноските си на два пъти през месеца,реално когато получаваш доходите си, а и така вноските ти са по-ниски.

3. Кредит до заплата

Този кредит е може би един от най-разпространените видове. На кого ли не се е случвало да остане с малко пари няколко дни преди заплата?! За подобни случаи има кредит до заплата, който да може да ти помогне с разходите, преди да получиш възнаграждение. Кредитът до заплата на Макс Кредит обаче е различен. С какво ли? Ти сам можеш да избереш как да върнеш! Точно така! Кредитът до заплата на Макс Кредит ти дава две възможности да върнеш кредита си: накуп за 30 дни или може да разсрочиш сумата на 3 месечни плащания. Ако избереш стандартния начин на плащане – до 30 дни, то ще получиш 40% отстъпка от кредита. Ако пък предпочиташ да платиш на 3 месечни плащания, за да на утежняваш допълнително семейния бюджет, то първото плащане ще ти е с 50% по-малко от останалите две. Кредитът ни до заплата е наистина различен, нали?!

4. Бърз кредит за пенсионери

Кредитът за пенсионери на Макс Кредит е предвиден специално за тази възрастова група. Условията са наистина изгодни и вноските са съобразени с индивидуалните възможности на всеки пенсионер. Отново можем да ти предложим месечни вноски, за да можеш да разпределиш бюджета си спрямо пенсията, която получаваш.

За още по-голямо удобство на всички наши клиенти, всеки кредит може да бъде усвоен изцяло онлайн. С други думи може да вземеш онлайн кредит, където и да се намираш без да е необходимо да ходиш до офис.

Винаги, когато имаш нужда от финансова помощ, Макс Кредит може да ти предложи подходящ продукт. Ако се чудиш, не се колебай – свържи се с наш оператор или посети наш офис и се запознай още по-детайлно с продуктите ни.

Подобни публикации

09.06.2021г.

Заем само с лична карта

Заем само с лична карта - една услуга, с която разполагаш с бързи пари винаги, когато имаш нужда.

 

Виж още

25.02.2022г.

Мечтите и бързите кредити

Можеш да сбъднеш мечтите си с помощта на бързите кредити! Не вярваш ли? Увери се сега!

 

Виж още