0700 10 410

Видове бързи кредити и за какво да ги използваме?

16.02.2022г.

Видове бързи кредити и за какво да ги използваме?

Бързите кредити стават все по-предпочитан начин човек да си набави необходимите финансови средства, когато има нужда от пари. Видовете бързи кредити са много разнообразни, защото тяхната цел е да задоволят нуждите на много хора. В настоящата статия ще разгледаме подробно видовете кредити, предлагани от Макс Кредит, както и най-честите причини, поради които хората ги използват.   

Бърз кредит на месечни вноски

Това е може би най-разпространеният вид бързи кредити. Несъмнено е удобен начин да си набавиш бързи пари, когато имаш нужда от тях, а след това да изплатиш кредита си на месечни вноски, които разбира се са съобразени с бюджета ти. Този вид кредит е подходящ за хора, които работят на трудов договор или имат регулярен месечен доход.   

Бърз кредит на двуседмични вноски

Вземайки кредит на двуседмични вноски, получаваш удобството да плащаш по-малки суми – когато получиш аванс и когато получиш заплата, например. Този кредит е удачен вариант, когато работиш на граждански договор или имаш професия, при която получаваш доходи на няколко пъти в месеца.   

Бърз кредит за пенсионери

Макс Кредит има продукт, който е специално разработен за хора, които са пенсионери по стаж и възраст. За да можем да предложим нужната финансова помощ на тези хора, предлагаме бързи кредити за пенсионери със специални условия.   

Бърз кредит до заплата

Kредитът до заплата е най-лесното решение, когато има забавяне на заплатата ти или имаш непредвиден разход няколко дни преди да получиш заплатата си. Обикновено този кредит е в размер на до 500 лв.

След като изяснихме какви са разликите между отделните видове бързи кредити е време да разберем за какво можеш да използваш бърз кредит. Разбира се, различните хора използват парите си за различни цели. Ние сме събрали основните категории, за които можеш да ги използваш.   

Бърз кредит за сметки

Винаги може да се случи да ни изненада някоя по-висока сметка или да сме имали допълнителни спешни разходи през месеца и да не разполагаме с нужната ни сума пари в момента. Ако попаднеш в такава ситуация, винаги можеш да разчиташ на кредит.   

Бърз кредит за ремонт

Независимо дали ремонтът е планиран или неочакван, то разходът е налице. Дори да имаш заделени средства настрана за подобна стъпка, знаеш, че винаги излизат допълнителни дейности, за които често си неподготвен. В подобен случай можеш да се възползваш от пари назаем.   

Бърз кредит за покупка или ремонт на уред

На кой ли не се е случвало да прави ремонт на уред у дома. Понякога ремонтът излиза по-скъпо или колкото нов уред. Ако не си планирал такава покупка, разбираемо е да не разполагаш с необходимата сума за ремонт на печката или за закупуване на нов хладилник. Една от най-често срещаните причини за теглене на кредит е точно тази – покупка на нов уред. Финансирането на уред за дома с помощта на пари назаем е удачен избор, когато нямаш налични средства. Купуваш това, което ти трябва, а след това изплащаш на удобни за теб вноски.   

Бърз кредит за почивка

Почивката никога не е излишна. Всеки от нас мечтае за ден-два да се отдели от средата си и да се наслади на пълноценна почивка сам или с любим човек. Не малко са и случаите, в които можеш да запазиш страхотно място за лятната си почивка на много изгодна цена. Ако си попаднал на подобна оферта, недей да я изпускаш. Финансираш с бърз кредит сега, а докато стане време да заминеш вече ще си изплатил кредита си.

Независимо за какво ще използваш кредита си, то трябва да имаш предвид, че ще трябва да върнеш парите, които си заел в срок. Удобството на бързите кредитите е неоспоримо, но и много отговорно. Съветваме те да вземаш кредит само, ако знаеш че можеш да го върнеш. Ако попаднеш в ситуация, в която имаш затруднения с плащането на вноските си, се свържи с кредитора си и обсъдете вариант за намаляване или отлагане на вноската.

Подобни публикации

18.02.2021г.

Как да повишим шанса си за одобрение за кредит?

Ако заявката ти за кредит е била отказана, със сигурност би искал да знаеш каква е причината, нали? Е, ние ти даваме списък с основните причини за отказ на кредит, а от теб зависи да направиш всичко възможно да поправиш това, което не ти достига.

 

Виж още

29.10.2021г.

Бърз кредит за ежедневни нужди

В даден момент всеки изпитва нужда от повече пари. Независимо каква заплатата получаваш, винаги може да излезе неочакван разход, който да провали плановете ти.

 

Виж още