0700 10 410

Мениджър Продажби

Мениджър Продажби

Стани част от екипа на Макс Кредит като Мениджър Продажби в офисите ни в град Нова Загора. Ние ти предлагаме постоянна работа в приятна среда, възможност за развитие и висок доход.

Кои сме ние?

Създадохме Макс Кредит, за да предложим на хората в България бърз, отговорен и надежден достъп до пари. Хората в нашия екип не се страхуват да поемат отговорност, да защитават идеите си, непрестанно да търсят начини да развиват себе си, правейки компанията по-добра.

Нашият Мениджър Продажби:

 • Отговаря за следпродажбеното обслужване на поверените му Клиенти
 • Поддържа връзка с Клиентите и отговаря на техните запитвания
 • Консултира Клиентите, като им предлага най-подходящия за тях продукт
 • Участва активно в маркетинговите активности на Компанията
 • Регистрира и актуализира данните за Клиентите в специализирана система
 • Предлага продуктите на компанията с грижа към Клиента и спрямо корпоративната политика на Компанията
 • За Компанията:

  Макс Кредит е бързо развиваща се Компания в областта на потребителското кредитиране. На българския пазар е от 2012 год. и има 26 представителни офиса в 20 града в страната. Макс Кредит се доказа през годините, като предпочитан кредитор заради непрестанният стремеж към високо професионално ниво на обслужване и предоставяне на ясни и изгодни условия по предлаганите продукти. Отдадени сме Клиентите ни да получават искрено, прозрачно и приятелско отношение. Нашата мисия е да им предоставим най-добрата и качествена услуга.

  Как може да кандидатстваш?

  Може да кандидатстваш за позицията " Мениджър Продажби", като попълниш онлайн формата на нашия сайт и прикачиш своята Автобиография. Ако имаш допълнителни въпроси, обади ни се на  0700 10 410.

  Избери файл
  Зареждане...

  Готово!

  Твоето съобщение

  беше изпратено успешно!