0700 10 410

Кредити с трайно намалени цени

Кредити с трайно намалени цени

Пандемията от Ковид-19 повлия на всички ни. Едва ли има бизнес, който да е останал незасегнат. Някои компании се наложи да минат към дистанционен режим на работа, други да съкратят персонал, а трети направо да прекратят своята дейност за постоянно. Ние осъзнаваме колко труден е този период за всички! Въпреки че коронавирусът продължава да съществува в ежедневието ни, животът продължава в обикновения си ритъм. Ние, хората, обаче сме различни – станали сме по-предпазливи, по-смирени, по-обмислящи.

От началото на съществуването си Макс Кредит има една основна цел – бърз, отговорен и надежден достъп до пари! Въпреки затрудненото положение, в което се намираме, ние продължаваме да отстояваме тази позиция и за това от март месец до сега ние трайно намалихме цените на кредитите, като активирахме промоция „Кредити с отстъпки до 480 лв.“. Благодарение на тази ексклузивна промоция всеки, който участва в нея, може да спести сума от всяка навреме изплатена вноска. Направихме това, за да подкрепим вас – нашите клиенти. Тази страхотна промоция ще бъде запазена и през празничния месец Декември, за да можете Вие и Вашите семейства да прекарате спокойни празници без да се притеснявате за месечния си бюджет.

Целият ни екип остава позитивен и вярва, че тази криза ще отмине и отново ще се върнем към нормалния си начин на живот – събирания с близки и приятели, активни спортни мероприятия и всичко това, което ни кара да сме заедно и да бъдем щастливи.