0700 10 410

Бърз кредит по телефона

08.06.2022г.

Бърз кредит по телефона

В последните години все повече хора прибягват до услугите на фирмите за бързи кредити, които добиват все по-голяма популярност най-вече заради тяхната достъпност. Лесното кандидатстване и бързото одобрение са най-големите предимства на тези компании, а постоянното обновяване и навлизането на нови технологии позволява кандидатстването и усвояването на кредита да стане буквално откъдето и да се намираш. Всеки човек, който отговаря на изискванията, определени от компанията, може да кандидатства за бърз кредит по телефона по два начина. Ето кои са те:

Бърз кредит по телефона през интернет

За да кандидатстваш за бърз кредит или по-известен като бърз кредит изцяло онлайн, обикновено имаш нужда само от личната си карта. В този случай, ако имаш смартфон, който има достъп до интернет и валидна лична карта, може да кандидатстваш за бърз кредит и съответно, ако сиодобрен, да усвоиш кредита. Електронната заявка (или по-позната като форма за кандидатстване) става все по-лесна за използване от всеки човек и изисква само да въведеш данните от личната си карта и да изпратиш своя селфи снимка с личната си карта. Полетата, които трябва да попълниш, са подробно описани, за да може да се избегнат грешки или пропуски. След като пуснеш заявката си електронно, следва да изчакаш становище от кредитния инспектор, който разглежда искането ти. Ако отговорът за кредит е положителен, то потвържението, подписването на документите и усвояването на кредит става отново чрезтелефона. Ето тук трябва да отбележим колко е важно, когато кандидатстваш за кредит по телефона, да дадеш валиден имейл адрес, до който имаш достъп. Той е важен, защото именно там ще получаваш всички документи, с които да се запознаваш и да подписваш. Кандидатствайки по телефона, може да избереш и къде да получиш парите си. Ако имаш банкова сметка, може да я посочиш и парите ти да бъдат преведени там, ако ли не, може да избереш офис на Изи Пей например и да изтеглиш парите си от там, ако Кредиторът предлага тази опция за усвояване.

Бърз кредит по телефона – телефонно кандидатстване

Това е вторият начин, по който може да кандидатстваш за бърз кредит по телефона – като се свържеш с оператор на избраната компания. Ако има някаква причина, поради която да не можеш да попълниш формата за кандидатстване на сайта или да идеш до офис на кредитора, то имаш възможност да кандидатстваш като се свържеш с оператор на компанията и давайки му данните, от които се нуждае, да попълни заявката ти за кредит. Естествено, отново ще се наложи да изчакаш решение на кредитен експерт, който ще разгледа искането ти.

Бързият кредит било то по телефона, онлайн или взет от офис на компанията безспорно е най-лесният начин, по който можеш да се сдобиеш с пари, тогава когато ти трябват. Все пак не трябва да забравяш, че когато вземеш дадена сума, поемаш отговорността да я върнеш в срок. За това обмисли внимателно каква е сумата на вноската, която можеш да си позволиш според доходите си. Разбира се, не по-малко важно е и да прецениш реално сумата, която ще заемеш и срокът, за който ще я върнеш. Ако имаш колебания относно размера на вноската, която можеш да си позволиш, то винаги можеш да се свържеш с нашите оператори и заедно да намерите най-подходящото за теб решение.

Подобни публикации

05.08.2021г.

Планирай евтина лятна почивка

В разгара на лятото сме ти подготвили подробен списък с всичко необходимо за една страхотна лятна почивка, която да не повлияе много на бюджета ти.

 

Виж още

09.03.2022г.

Бърз кредит за абитуриентски бал

Сезонът на абитуриентските балове наближава. За да не пропуснеш някоя важна подробност, ние сме ти подготвили цял списък със съвети, които ще ти помогнат да се справиш по-лесно със задачата да организираш перфектната вечер.

 

Виж още