0700 10 410

Бърз кредит със 100% одобрение

01.04.2022г.

Бърз кредит със 100% одобрение

Финансовите затруднения са нормална част от живота на всички ни. Дали не сме направили сметката за месеца правилно, дали сме имали повече разходи от обичайно или просто сме изхарчили по-голяма част от заплатата си неразумно, винаги може да изпаднем в ситуация на временно финансово затруднение. Това обаче не трябва да те притеснява, защото винаги можеш да се довериш за парични средства на фирма за бързи кредити или банка. Както не веднъж сме споменавали, банките имат тежка и бавна процедура по проверки и одобрение на кандидатите за кредит. Бързите кредити от друга страна са със значително по-улеснена и проста процедура. Проверките, които извършват,са далеч по-малко, но това съвсем не означава, че няма такива. Всеки, които кандидатства за кредит преминава през процедура по определяне на риска и дали има възможност да плаща вноските си на време. Това обаче не спира някой кредитори да рекламират кредити със 100% одобрение.

Възможно ли е да вземеш кредит със 100% одобрение?

Наистина да видиш, че компания за бързи кредити предлага 100% одобрение изглежда много атрактивно и примамливо. Има много институции, които не изискват поръчители, нямат нужда от документи, с които да докажат доход и документацията се свежда до валидна лична карта. Дори с представяне на минимални документи, всеки, който кандидатства за кредит, минава през проверки, за може кредиторът да разбере дали бъдещият кредитополучател ще може да се справи с връщането на кредита си.

Реално ли е предложението за кредит със 100% одобрение?

Ако в уебсайт на подобна компания видиш предложение за бърз кредит със 100% одобрение, има начин да разбереш дали компанията, която го предлага, е коректна:

  • Компанията е популярна – напоследък в интернет може да се намерят много компании за бързи кредити, но колко от тях са коректни към клиентите си няма как да знаем. В този случай може да се довериш на това дали си чувал за компанията.
  • Съществува в регистъра на БНБ – най-сигурният начин да провериш дали компанията, която предлага кредит със 100% одобрение, е коректна, е да направиш проверка в БНБ. Ако видиш, че въпросната фирма я няма там, по-добре се насочи към друга компания.

Съществува ли опасност, когато теглиш бърз кредит?

Ако теглиш кредит от коректна фирма, няма никаква опасност за теб. Все повече хора се възползват от услугите на бързите кредити и за това институциите стават все по-гъвкави, дори предлагат кандидатстване и усвояване на кредити без нужда от посещение на офис – така нареченият „кредит изцяло онлайн“.

За съжаление на пазара има и много частни лица, които предлагат пари назаем, без да имат законовото право да го правят. В общия случай тези хора за некоректни към клиентите си и по този начин негативното отношение вреди и на коректните компании.

Като обобщение можем да направим извод, че кредити със 100% одобрение, отпуснати от легален кредитор, няма как да съществуват. Отпускането на кредити без разглеждане на документи не е правилно нито за кредитора, нито за клиента. Ако забавиш плащането на вноските си, това влияе негативно на кредитната ти история, което прави тегленето на последващ кредит доста по-труден, че понякога дори невъзможен.

Нашият съвет е винаги да се доверяваш на надежден кредитор и дори при най-малкото съмнение в легитимността му, да не се поддаваш на обещания за кредит със 100% одобрение.

Подобни публикации

07.08.2020г.

Намали разходите си през зимата

Задавал ли си си някога този въпрос – какво мога да направя лятото, за да намаля разходите си през зимата? Ние от Макс Кредит имаме отговор на този въпрос и ти даваме 4 съвета, които ако приложиш със сигурност ще си осигуриш по-спокойна зима!

 

Виж още

30.03.2022г.

Какво е потребителски кредит?

Сигурни сме, че поне веднъж си се сблъсквал с понятието потребителски кредит. Днес ще внесем още малко яснота каква е разликата между банков потребителски кредит и бърз потребителски кредит и как да избереш правилно кой точно кредит да използваш.

 

Виж още