0700 10 410

Бързият кредит и бюджетът ни

18.02.2022г.

Бързият кредит и бюджетът ни

Доброто планиране на месечния бюджет е важно, за да можем да бъдем финансово стабилни. Балансът между разходите и приходите ни помага да поддържаме добро финансово положение. Понякога, за да се запази този баланс, ни е нужна малко помощ и тогава може да се обърнеш към услугите на фирмите за бързи кредити.

Кога е време да изтегля бърз кредит?

Преди да кандидатстваш за бърз кредит, трябва да си зададеш въпроса „Мога ли да изплащам кредита?“. Да изтеглиш кредит е отговорна задача. Ако умееш да планираш бюджета си и следиш разходите си стриктно, то отговорът е „Да!“. Времето да вземеш бърз заем е различно за всеки, но трябва да е добре обмислен ход. Можеш да разглеждаш вземането на кредит като парична помощ във финансово труден за теб момент.

Бързият кредит може да ти помогне да запълниш бюджета, когато имаш спешна нужда от пари, като например внезапно възникнал разход за ремонт или ако се нуждаеш от почивка през почивните дни.

Защо бързият кредит е добра алтернатива, когато парите не достигат?

Причините да кандидатстваш за бърз кредит, когато имаш нужда от пари са няколко:

  • изключително лесно е;
  • трябват ти само данните от личната карта;
  • не се изискват документи за доказване на доход;
  • усвояваш за няколко часа;
  • връщаш на удобни за теб месечни вноски;

Нека се спрем на всяка от тези точки малко по-детайлно.

Лесно е да кандидатстваш за кредит

Наистина е така. Формата за кандидатстване е много улесенена и интуитивна. Няма нужда да се чудиш какви данни се изискват от теб, защото всичко е ясно описано. Ако все пак имаш нужда от помощ, то винаги можеш да се свържеш с оператор, който да ти съдейства. Допълнителното улеснение за теб е, че можеш да кандидатстваш и по телефона, като оператор попълни твоята телефонна заявка.

Трябват ти само данните от личната ти карта

Това също е напълно вярно. Данните от личната ти карта са напълно достатъчни, за да кандидатстваш за кредит. Разбира се, ще получиш и обаждане от кредитен експерт, който да потвърди данните с цел по-голяма сигурност и избягване на грешки. Напълно нормално е, при кандидатстване да допуснеш грешка при изписване на номера на личната ти карта например.

Не се изискват документи за доказване на доход

За разлика от кандидатстването за банков кредит, където едно от задължителните условия е да имаш регулярен, месечен доход, то фирмите за бързи кредити нямат подобно условие. С цел по-бързо кредитиране и по-голяма гъвкавост, кандидатстваш за кредит без документи от работодател.

Усвояваш за няколко часа

Бързите кредити затова за бързи – получаваш сумата, която ти е необходима за няколко часа след като попълниш заявката си и бъдеш одобрен за кредит. Може да усвоиш кредита си по няколко начина – като например в офис на компанията, която си избрал (ако има такъв), по банков път или в удобен за теб офис на Изи Пей, ако си заявил кредит онлайн.

Връщаш на удобни за теб месечни вноски

Едно от най-големите предимства на бързите кредити е, че връщаш сумата, която си заел на удобни за теб месечни вноски, които са изцяло съобразени с твоите възможности и доходи. Ако имаш затруднения при изплащането на кредита ти, винаги можеш да се свържеш с оператор и заедно да намерите решение на проблема.

Ако умееш да управляваш правилно финансите си, бързият кредит няма да натежи на бюджета ти. Дори напротив – той би бил допълнителна парична помощ, за да финансираш нужди или цели, които си си поставил. Ако имаш нужда от пари, не се колебай – Макс Кредит е до теб във всеки момент.

Подобни публикации

08.09.2019г.

Финансова грамотност

В деня на грамотността, ще поговорим за финансовата грамотност - защо е важна и как да я възпитаме у децата си!

 

Виж още

01.07.2021г.

Как да си поставяме правилно финансовите цели, за да ги постигнем

Финансовите цели за важна част от живота ни и сме сигурни, че всички си поставяме такива. Колко често ги постигаме? Днес ще ти разкажем как може да поставиш целите си така, че да са лесно постижими.

 

Виж още