0700 10 410

Документи за бърз кредит

17.11.2022г.

Документи за бърз кредит

Една от малкото теми в сферата на бързото кредитиране, на която до сега не сме обръщали специално внимание, е какви документи ще са ти необходими за тегленето на  бърз кредит. Не веднъж и два пъти сме обсъждали въпроса по каква причина може да имаш нужда от спешни пари. Днес ще се фокусираме върху документите, които трябва да предоставиш при кандидатстване за бърз кредит.   

1.Документи за бърз кредит

Самото име“бърз кредит“ предполага да имаш възможност да получиш пари бързо, лесно и по най-удобния за теб начин, когато имаш нужда от тях. Също така разнообразието от суми, срокове и предлагани продукти е много голямо, което прави избора ти още по-лесен и най-вече подходящ за теб и твоите възможности. Ръстът в използването на бързи кредити и все по-търсените бързи  онлайн кредити, води до все по-съблазнителни оферти от различните компании. Условията, които имат, са кандидатстване, също за минимални, а все по-често се предлагат и  безлихвени кредити за нови клиенти.

Когато говорим за документи обаче, фирмите за бързи кредити имат много голямо предимство пред банките. Ако не във всички, то в много голям процент от компаниите не са ти нужни никакви други документи освен лична карта. Освен това не е необходимо физически да присъстваш в офис, за да заявиш сумата, която желаеш. Това е така и заради по-ниските суми на така наречените потребителски кредити - до около 5000 лв. Ако искаш заем от типа ипотечен кредит, посещението в офис на фирмата е неизбежно по обясними причини, а именно значително по-високите суми.   

2.Какви документи са задължителни?

Една от разликите между банковите и бързите кредити от финансови институции при теглене на тип потребителски кредит е именно в документите. Посещението на банка за кредит води след себе си изискване на редица документи, много от които различни декларации, които обикновено се попълват на ръка, задължителен трудов договор от поне 6 месеца и разбира се – поръчител, който да е съдлъжник с теб.

Що се отнася до документите, които се изискват при теглене на бърз кредит от финансова институция, изчерпваме списъка само с лична карта. Това е много водещ момент при избора на институция, от която да изтеглиш кредит. Колкото по-малко документи има, толкова по-бързо става обработката на заявката и съответно по-бързо получаваш становище. Когато става дума за спешни пари, бързината играе главна роля.   

3.Какви документи са нужни в Макс Кредит, как да кандидатстваш и защо при нас?

За да кандидатстваш в Макс Кредит ти е необходима информацията само от личната ти карта. Имайки я срещу теб, можеш да попълниш заявката си за бърз кредит само за няколко минути. Трябва само да избереш сума, да попълниш данните си, да избереш срок на кредита и да изчакаш няколко минутинаш кредитен експерт да се свърже с теб. След като си одобрен за кредит, можеш да получиш парите си по няколко начина – директно по банкова сметка или в каса на Изи Пей – както е удобно за теб.

Има редица причини, заради които да избереш Макс Кредит за твой кредитор. Част от тях са:

  • Изискване на само 1 документ при кандидатстване;
  • Липса на поръчители;
  • Лесна форма на кандидатстване;
  • Безплатна финансова консултация по всяко време;
  • Ясни и прозрачни условия;
  • Сумата, която фигурира в документите ти, е крайна – без начисляване на такси, за които не си бил уведомен;
  • Кредит с 0% лихва за всички нови клиенти;

Целта на Макс Кредит е да откликне на финансовите нужди на своите клиенти, като предложи услуга и условия, които да са най-подходящи тях и персонализирани към всеки клиент. Точно по тази причина и имаме няколко продукта, които отговорят на нуждите ти. Ако имаш каквито и да е въпроси операторите на Макс Кредит са готови да ти отговорят.

Подобни публикации

16.04.2021г.

Успешно управление на финансови средства

Всеки е чувал за управление на финансови средства и навярно е чел по темата доста материали. Знаеш ли, обаче как да приложиш всички принципи успешно? Ето нашите съвети тук.

 

Виж още

30.07.2021г.

10 причини да избереш да изтеглиш бърз кредит онлайн

Все по-често хората прибягват към тегленето на бърз кредит онлайн като начин да се справят с краткосрочно финансово затруднение. Ние ще ти преставим 10 причини да избереш да изтеглиш бърз кредит онлайн, когато имаш нуджа от спешни пари.

 

Виж още