0700 10 410

10 причини да избереш да изтеглиш бърз кредит онлайн

30.07.2021г.

10 причини да избереш да изтеглиш бърз кредит онлайн

Всеки месец на определена дата получаваш заплатата си. Знаеш, че от този ден разполагаш с определена сума пари, която трябва да я разпределиш така, че да ти стигне за един месец. Има случаи, в които заплатата не е достатъчна. Колкото и добре да сме си направили сметката се оказва, че има още нещо, което не сме предвидили – счупен уред вкъщи, проблем с автомобила, висока сметка. Каквото и да се случи, знаеш че трябва да намериш бързо решение. Често пъти хората намират решение на моментните си финансови затруднения в тегленето на бързи кредити онлайн.

Какви са възможностите при финансови затруднения – пари от приятел, пари от банка или бърз кредит онлайн?

Първото решение, за което може би ще се сетиш е заем от приятел. Това би било удачно решение, ако става дума за малки суми – до 100 лв. Ако обаче необходимата сума е над 100 лв., възникват доста притеснения относно това дали твоят познат е в състояние да ти даде тези пари, а ако се забавиш с връщането ще се почувстваш неудобно след това.

Друго решение може да бъде да се възползваш от банков заем. Процедурата по отпускането му, обаче често е сложна и бавна. Изискват се куп документи и дни преди да получиш становище.

Възможен вариант е да изтеглиш бърз кредит онлайн, които напоследък става все по-популярен и използван. Кандидатстването е лесно и бързо, не се изискват много документи, а парите ти идват при теб буквално след няколко часа. Сега ще ти дадем още 10 причини, заради които да избереш бързия кредит онлайн.

10 причини да изберем бърз кредит онлайн

1. Бърз кредит онлайн, докато седиш на дивана

Навън е горещо, а на теб ти трябват пари? Няма проблем! Ако разполагаш със смартфон, компютър или таблет, може да кандидатстваш за бърз кредит онлайн, докато седиш на дивана у дома. Разписваш договора си онлайн и получаваш парите по банковата си сметка.

2. Бърз кредит онлайн единствено с лична карта

Условията за кандидатстване за заем само с лична карта са описани на сайта на съответната институция. Те не са еднакви, но в общия им смисъл имат допирни точки – да си навършил пълнолетие, да имаш валидна лична карта и ако искаш да кандидатстваш за заем онлайн – да имаш валиден имейл адрес. При одобрение на този бърз кредит, можеш да очакваш парите си по банкова сметка, ако си предоставил такава или още по-лесно – на каса на Изи Пей.

3. Бърз кредит онлайн без документи

Единственото, което трябва да предоставиш, за да изтеглиш бърз кредит онлайн, е личната си карта. Ако искаш да получиш парите по банковата си сметка, трябва да предоставиш и нея.

4. Бързият кредит онлайн е наистина бърз

Най-голямото предимство на фирмите за бързи кредити е, че са наистина бързи. Като започнем от кандидатстването, което става буквално за минути и стигнем чак до получаването на парите, което пък се случва в рамките на същия ден, особено ако заявиш бързия си кредит онлайн към каса на Изи Пей.

5. Бърз кредит онлайн без поръчители

В повечето случаи банковият кредит е обвързан с поръчители, които да гарантират за теб. Е, някой фирми за бързи кредити нямат такова изискване. Това облекчава много процедурата, особено що се отнася за неудобството да намериш човек, който да се съгласи да стане твои поръчител.

6. Бързият кредит онлайн носи сигурност

Не всеки предоставя бързи кредити онлайн. За да може една компания да предложи тази услуга, то тя трябва да отговаря на редица нормативни уредби, както и да бъде регистрирана като финансова институция в БНБ.

7. Бързият кредит онлайн печели доверие

Всяка компания, която предлага бърз кредит онлайн, държи на своето име. Точно поради тази причина, ако ти си лоялен платец, то тя ще ти се отплати със същото.

8. Бързият кредит онлайн предлага изгодни и прозрачни условия

Когато кандидатстваш за бърз кредит онлайн имаш колкото време ти е необходимо, за да прочетеш всички документи. По този начин няма да се налага да бързаш и ще направиш информиран избор.

9. Бърз кредит онлайн без трудов договор

Ако към момента не си назначен на работа, това не означава че нямаш никакви доходи. Ако кандидатстваш за кредит от банка, то е почти сигурно, че ще получиш отказ. Ето тук се появява другото предимство на бързия кредит онлайн – не е нужно да доказваш наличие на трудов договор. Фирмите за бързи кредити вземат предвид всеки вид доход, който имаш – пенсия, наем и др.

10. Кандидатстваш бързо и лесно за бърз кредит онлайн

Не е необходимо да се редиш по опашки и да губиш времето си, докато чакаш да подадеш документите си за кредит. Само със смартфон в ръка вече си много по-близо до сумата, от която се нуждаеш точно в момента. Кандидатстваш за бърз кредит онлайн лесно, където и да се намираш.

Защо Макс Кредит е най-подходящият партньор за теб, когато имаш нужда от бърз кредит онлайн?

Макс Кредит предлага всичко изброено по-горе – клиентите ни имат пълна свобода да изберат сумата, от която се нуждаят и срока на изплащане, който ще им бъде най-удобен. По този начин хем ще имаш финансови средства за временното затруднение, в което си попаднал, хем няма да се утежни семейният бюджет. Можеш да кандидатстваш, където и да се намираш. Ако нямаш време за попълниш онлайн формата ни, то може да се свържеш с любезните ни колеги на 0700 10 410 и те ще попълнят заявката ти по телефона.

Винаги, когато имаш нужда от пари, може да се довериш на Макс Кредит и да планираш спокойно!

Подобни публикации

21.12.2020г.

Най-щурите коледни традиции и вярвания в света

Най-щурите коледни традиции и вярвания в света

 

Виж още

12.03.2021г.

Българските традиции на Сирни Заговезни

Българските традиции са това, което ни е съхранило като народ. Разбери с какво традицията за Сирни Заговезни е по-различна.

 

Виж още