0700 10 410

Кредит до заплата - предпочитаният кредит

29.01.2021г.

Кредит до заплата - предпочитаният кредит

Кредитите до заплата до деня на плащане са чудесен шанс да получиш бързи пари, особено ако не е много удобно да помолиш приятели и семейство за такава услуга. Получаването на бърз заем срещу малка сума в банката е проблематично. В банките по правило се теглят големи потребителски заеми, за които е необходим документ за доход. Най-често срещаният начин за бързо получаване на кредит до заплата е онлайн заем от фирми за бързи кредити.

Кредит до заплата: онлайн или в брой?

Онлайн кредитирането в България върви в обещаваща посока, тъй като кредитът до заплата онлайн едни от най-удобните и бързи. Можеш да получиш сумата в банковата си карта вкъщи и всичко, от което се нуждаеш е лична карта и банкова сметка. Ако нямаш сметка в банка, то офис на Изи Пей е чудесна алтернатива.

Предимствата на бързите заеми са следните:

  • Скорост - онлайн кредит се отпуска за 15-20 минути;
  • Простота - кандидатстваш на уебсайта и вземаш пари в същия ден;
  • Удобство - можеш да кандидатстваш за бърз кредит отвсякъде. Основното нещо е достъпът до интернет.

Бързите кредити до заплата в брой също са удобна услуга. В компания за бързи кредити, ако тя има клонове и има възможност да предоставя пари в брой, може да кандидатстваш, да говориш с консултант и да получиш заем в рамките на час.

Бързият заем до заплата в представителен офис на компанията е удобен за хора, които обичат да се убеждават във всичко сами. Подписваш договор за кредит в обичайната форма, както при кандидатстване за заем в банка. Единственото неудобство е, че трябва да потърсиш най-близкия офис и да отделиш време, което не е случаят с онлайн заемите.

Изгодно ли е да вземеш кредит до заплата онлайн в България?

Повечето българи все още се страхуват да се доверят на фирми за бързи кредити изцяло, но това е защото има компании, които не са прозрачни и честни с клиентите си. Те имат куп такси и изисквания, с които не запознават клиентите си и така се трупат пари за плащане, които човек не е предвидил. Така например може да има изискване за поръчител, при което ако намериш такъв, сумата за връщане е една, но ако не успееш е коренно различна в негативна за клиента посока.

Същото е и с таксите за издаване на докумети, разпечатване, подписване на договор и т.н.

Винаги съветваме клиентите си да не се притесняват и да питат ако не разбират някоя точка по кредита си, защото не желаем хората да остават с неприятно впечатление, че са излъгани.

Кредитирането в Макс Кредит е направено изключително прозрачно за клиентите. Редовните ни такива знаят, че нямаме изискване за поръчители, получават документите си безплатно, а ако имат какъвто и да е въпрос, могат винаги да се свържат с наш оператор, който да даде яснота.

Прочети повече за:

Подобни публикации

29.10.2021г.

Бърз кредит за ежедневни нужди

В даден момент всеки изпитва нужда от повече пари. Независимо каква заплатата получаваш, винаги може да излезе неочакван разход, който да провали плановете ти.

 

Виж още

26.04.2022г.

Какво е изгоден бърз кредит?

Какво означава изгоден бърз кредит и има ли изобщо подобно понятие? Ела да разбереш.

 

Виж още