0700 10 410

Кредит до заплата – бързи пари навреме

31.10.2020г.

Кредит до заплата – бързи пари навреме

Всеки от нас е чувал за фирми за бързи кредити – някои от нас са се възползвали от услугите им, други ги заклеймяват. Всъщност замисляли ли сте се какво стои зад този израз? Много от хората мислят, че това са само бързи пари до края на месеца. Сега ще ти обяним какво означава и защо са добра алтернатива.

Какво и как?

Типичният пример за пари до заплата е за ниска сума между 100 и 3000лв., която да покрие  битови сметки, неочаквани ремонти и непланирани спешни ситуации. Тази сума трябва да се върне във възможно най-кратък срок – обикновено за месец. Целта на тези заеми е да се осигурят пари за хората, които по една или друга причина не желаят или не могат да заемат пари от банки. Обикновено тези причини са  лошо ЦКР, бърза нужда от пари или невъзможност за чакане. 

Защо?

Лесен заем – в днешното забързано ежедневие рядко можем да освободим времето си. Ако имаме такова, сме сигурни, че бихте искали да го прекарате почивайки със семейството си. Точно за това формата за кандидатстване е максимално опростена, одобрението се случва до няколко часа и не изисква един тон документи. Нарича се лесен, защото може да се кандидатства за кредит онлайн и да получите парите си на удобно за теб място или директно в банковата ти сметка.

По-малко изисквания – изискванията, които имат банките са предоставяне на лична карта, снимка, доказателства за доходи, кредитно досие – документи, които са прекалено много за кредит до заплата. От друга страна бързите кредити имат минимални изисквания – да си пълнолетен, да имаш лична карта и да разбираш условията на кредита.

Необезпечен заем - необезпечен заем означава, че кредитната компания не получава никаква физическа гаранция, че заема ще се върне. Това, обаче не означава, че това са подарени пари – в закона има уредби за тези ситуации и комапанията със сигурност ще възстанови парите си.

Съвет от Макс Кредит

Когато теглиш какъвто и да е заем, внимателно провери дали няма изискване за  поръчителство или банкова гаранция, такси или неустойки, за които не си бил информиран!

Подобни публикации

29.01.2021г.

Кредит до заплата - предпочитаният кредит

Защо кредитът до заплата е най-предпочитаният кредит и как може да се възплозваш от тази изключителна възможност? Разбери в тази статия.

 

Виж още

13.06.2023г.

Кредит до заплата – плюсове и минуси

Кредитът до заплата е удобно средство, когато трябва да покриеш разходите за няколко дни! Днес ти представяме плюсовете и минусите на този кредит и съвет от къде да заемеш нужната сума!

 

Виж още