0700 10 410

Какво е изгоден бърз кредит?

26.04.2022г.

Какво е изгоден бърз кредит?

В момент, в който човек има нужда от финансова помощ, естествено се стреми да я получи по възможно най-бързия за него начин. Невинаги може да се изчака деня до заплата или да получим странични доходи. Изходът от подобна ситуация може да се окаже бързият кредит. Дали обаче може да се вземе изгодно и какво точно определя кредита като такъв, ще обясним сега.

Предлагат ли фирмите изгодни бързи кредити?

Всички сме попадали в неприятната ситуация да ни изненада някоя по-висока сметка особено в края на отоплителния сезон или ремонтът да ни отвори още работа, която естествено е свързана с допълнителни разходи. В ситуация на спешна нужда от пари банковият кредит не е особено подходящ, първо защото сумата, от която се нуждаеш, може да е по-ниска, отколкото банките отпускат и второ защото отпускането на банков кредит отнема поне 3-4 дни, събиране на документация и т.н.

Макар изгоден бърз кредит да ти звучи невъзможно, то това е най-вероятно, заради недоброто име, което има сферата на бързото кредитиране. Ние обаче в следващите редове ще ти дадем съвсем ясни точки, по които може да разпознаеш изгодния бърз кредит.

Защо се казва бърз кредит?

Самото име ти подсказва, че бързият кредит се отпуска бързо. Буквално в рамките на един ден можеш да кандидатстваш за кредит, да бъдеш одобрен и да си получиш парите. Естествено може да заявиш и начин, по които да ги получиш, което несъмнено си е удобство. Ако нямаш възможност или време да идеш до каса на Изи Пей например, то може да получиш сумата по банкова сметка.

Който търси – намира

За да вземеш най-изгодния за теб кредит, то трябва да потърсиш. Недей да се доверяваш на първата компания, която срещнеш. В днешно време фирмите, които предлагат тази услуга, са много, но условията им се различават. За да вземеш правилно решение, факторите, на които трябва да обърнеш внимание, са:

  • Онлайн кредити – ако компанията позволява, можеш да вземеш кредит изцяло онлайн. Това е един основите фактори, които прави кредита изгоден, защото ти позволява да спестиш време, чакане по опашки, средства за придвижване до офиса на конкретната компания и т.н. Ако за да вземеш кредит ти е достатъчно устройство с интернет, то може да определим този кредит сам по себе си като изгоден, защото ти спестява време.
  • Прозрачност – най-важното при тегленето на какъвто и да е кредит са условията, които съответната компания предлага. Ако имаш въпроси, то прегледай сайта на фирмата, ако не успяваш да намериш отговор, най-лесният вариант е да се обадиш по телефона и да попиташ операторите. В случай, че не успееш да си отговориш на въпросите, то те съветваме да се обърнеш към друга компания. Изгодният кредит може да познаеш по прозрачността – когато условията са ясно описани и знаеш сумата, която ще върнеш на края на периода, то можеш по-точно да си направиш сметка на бюджета.
  • Гъвкавост – какво по-удобно от това да можеш да платиш вноската си по няколко начина, така че където и да се намираш да можеш да преведеш необходимата сума без да се притесняваш, че може да закъснееш с плащането.
  • Бърз кредит без лихва – какво по-изгодно от това да вземеш нужната сума без да се налага да плащаш лихва?! Макс Кредит, разбира се, предлага безлихвен кредит до 1 000 лв. за срок от 30 дни. С други думи, ако вземеш сума от 500 лв. до 1 000 лв. и решиш да я върнеш за 30 дни, то лихвата по кредита ти ще е 0%. Трябва да знаеш обаче, че това важи за първи кредит. Ако вече имаш кредити при нас, то отново кредитът ти ще бъде изгоден, защото имаме и лоялна програма, която ще те изненада с отстъпки от вноските ти и може да вземеш по-висока сума.

Ако имаш нужда от бързи пари и искаш това да бъде изгодно за теб, то можеш винаги да се довериш на Макс Кредит за финансова подкрепа.

Подобни публикации

14.08.2020г.

Бърз кредит без трудов договор – как?

Как можеш да се вземеш бърз кредит, ако нямаш тругов договор? Отговаряме на този въпрос тук...

 

Виж още

09.06.2021г.

Заем само с лична карта

Заем само с лична карта - една услуга, с която разполагаш с бързи пари винаги, когато имаш нужда.

 

Виж още