0700 10 410

Кредит по време на майчинство?

06.11.2020г.

Кредит по време на майчинство?

Почти всяка жена мечтае да стане майка. По време на бременността обаче тя губи част от своята работоспособност. В зависимост от това дали бременността върви „като по учебник“ или има усложения, времето, което тя прекарва у дома преди да роди е различно. Много родители не жалят средства що се отнася до бъдещия наследник. Ремонт на детската стая, освежаване на жилището, детско обзавеждане, детска количка - това са не малки разходи, които могат да поставят бъдещите родители в тежка финансова ситуация.

Банките и майките

Да се вземе кредит от банка обикновено изисква много документи, време и чакане. Когато става дума за кредит за майки положението става още по-трудно. Преди да се отпусне кредит банката има изискване да представиш трудов договор за последните 6 месеца. За всеки кредитор е важно да имаш постоянен доход, за да е сигурен той, че ще имаш средства да върнеш заема си. Това обаче не означава, че банката би приела майчинските за доход, на който може да разчита. Друг фактор, които може да ти изиграе лоша шега, е  лошата кредитна история. Ненавременното или проблемно обслужване на предишните ти кредити се пази в БНБ за срок от 5 години. Ако си имала подобен кредит, то ще е почти невъзможно да вземеш кредит от банка.

Бързите кредити и майките

Както разбра да вземеш кредит по време на майчинство е сложна и почти невъзможна мисия. Тук обаче идва решението – бърз кредит. Както не веднъж сме отбелязвали процедурата по кандидатстване за бърз кредит е изключително улеснена. Документите, от които имаш нужда, са минимални, а времето за което ще получиш отговор, е в рамките на деня на кандидатстване. Да не говорим, че можеш да пуснеш заявката си за кредит онлайн и да получиш парите си директно в банковата ти сметка, без да излизаш от дома си, да се редиш по опашки и да чакаш. За кредиторите от фирмите за бързи кредити също е водещ фактор дали имаш доход, с които да връщаш вноските си навреме. При тях обаче се взима под внимание не само трудов договор, а и всякакъв друг доход. От тяхна страна няма проблем да приемат и майчинските ти да редовен доход и така да се сдобиеш с така необходимите пари за комфорта на твоето дете. Освен всичко казано до момента, фирмите за бързи кредити имат гъвкави кредитни продукти и може да избереш най-удобната форма, според твоите възможности. Съветваме те, ако имаш каквито и да е колебания относно кредита, който да избереш – кредит на месечни вноски, кредит на двуседмични вноски или  кредит до заплата – да се консултираш с кредитните експерти, за да направиш най-правилия избор.

Децата са най-голямото богатство за своите родители. Независимо дали са малки или не, всеки родител прави това, което смята за най-добро за неговото дете. Ние от Макс Кредит много добре знаем това и сме до теб, за да подкрепим финансово всяко начинание, което детето ти иска да започне.

Подобни публикации

17.09.2021г.

Как да взема бърз кредит веднагa?

Когато спешно се нуждаеш от пари, можеш да кандидатстваш за бърз кредит веднага. Разбери как да го направиш тук...

 

Виж още

18.03.2022г.

Митове за бързите кредити – част 2

След като развенчахме 5-те най-широкоразпространени мита за бързите кредити, е време да развенчаем още 5.

 

Виж още