0700 10 410

Истории, които могат да се случат само на „Черен петък"

26.11.2019г.

Истории, които могат да се случат само на „Черен петък

Нещата могат да излязат извън контрол що се отнася до пазаруване и отстъпки, особено когато това се случва един път в годината. Ще ти представим някои от най-нелепите случки от света, случили се на този ден.

1.Да забравиш „Черен петък”   

Историята идва от Америка, където черния петък си е направо празник. Търговците се подготвят с месеци за този ден, а рекламите са навсякъде. И въпреки цялото суетене около този ден едно момиче забравя за него! Рожденият ѝ ден бил предходната седмица, тя събрала всички непотребни подаръци и се запътила към търговския център, за да върне или замени някои от тях. Какво било учудването и когато видяла огромната опашка, може само да гадаем. Въпреки това, тя упорито искала да върне вещите и решила незабелязано да подмине опашката и да иде на касата! Както всички можем да се досетим последвала вълна от скандали, викове и обиди.

2.Пазар под въздействие

Пазарът в този ден си е достатъчно стресиращ. Представете си обаче цялата тази лудница и шепа болкоуспокояващи. В този ден млада жена страдала от много силен зъбобол и се наложило да пие болкоуспокояващи, въпреки това не се отказала от шопинга при всички тези намаления. Денят завършил с много дрехи и ненужни покупки.

3.Излъганата тълпа

От високоговорителя в голям търговски център се чува глас, който обявява голяма отстъпка на много скъпа цифрова камера. Големи тълпи се спускат към магазина. До тук нищо необичайно. Заради голямата лудница обаче, управителя забравя да предупреди, че са останали само четири бройки от тази камера.

4.Да объркаш входа

Надеждата да „хванеш” голямата промоция е водеща в такъв ден! Ето защо един млад господин започва чакането още във вторник, за да успее да се сдобие с нов телевизор. Когато най-сетне идва момента, в който отварят вратите и той се насочва към секцията с телевизори, с ужас открива, че няма нито един телевизор. Това, което е изпуснал обаче е, че има друг вход, от който той е трябвало да влезе.

5.14-часово чакане за...

Огромна опашка пред магазин и температури близки до нулата. Една двойка чака търпеливо 14 часа на студа. Когато най-сетне влизат в магазина, всичко с което излизат са 2 хавлиени кърпи за 2 долара. Тези хора определено имат воля!

Подобни публикации

14.11.2019г.

Черен петък – загуба или печалба

Чудили ли сте се от къде идва името "Черен петък" и защо се казва точно "черен"? Отговорът на този въпрос и цялата история около този ден ще откриете тук!

 

Виж още

04.11.2022г.

Съвети за „черен петък“

Наближава денят на големите отстъпки или иначе казано "Черен петък". Разбери как да се възползваш максимално от тези намаления.

 

Виж още