0700 10 410

Как да намериш изгоден бърз кредит?

24.03.2023г.

Как да намериш изгоден бърз кредит?

Имаш нужда от заем за спешен инеотложен разход?! В такъв случай бързият кредит или кредит до заплата би бил една добра опция. Важното при този вид кредити е решението да бъде добре обмислено и пресметнато, за да бъде кредитът в помощ, а не в тежест. Какво означава изгоден бърз кредит в този случай? Днес ще ти дадем няколко насоки, така че да е по-лесно за теб да се ориентираш бързо и да вземеш необходимата сума възможно най-изгодно.   

1.Първи кредит без лихва

Най-изгодният заем е този, който е без лихва. Обикновено много фирми имат практика да предлагат първи безлихвен заем на новите си клиенти за определена сума и за определенсрок. Този вид кредит е много добра алтернатива на пари назаем особено, когато става дума за много спешен разход, непредвидена ситуация или покупки на промоция. Този тип кредити се отпускат лесно и често пъти може да вземеш кредит изцяло онлайн. Макс Кредит също предлага тази опция на клиентите си и ако си нов клиент за нашата компания, то може да се възползваш от кредит с 0% лихва за суми от 500 лв. до 1000 лв., който да върнеш без никакво оскъпяване в срок до 30 дни.   

2.Прегледай промоциите

Да, компаниите за бързи кредити също имат промоции. Дали ще бъде финансова – под формата на отстъпка от кредит или вид томбола с награди, винаги може да намериш подходяща за теб оферта. Не забравяй, че ако си бил вече клиент на дадена компания, вероятността да вземеш кредит с по-изгодни условия е доста голяма. Почти всички финансови институции предлагат по-добри условия за лоялните си клиенти. За да ги получиш обаче е необходимо и ти да си спомогнал за това, като си плащал вноските си навреме. Обикновено преференциите, от които може да се възползваш, са отпускане на по-висока сума или отстъпка от вноските по кредита. В Макс Кредит също имаме програма за лоялните ни клиенти, като и ако искаш да разбереш каква отстъпка може да получиш е необходимо само да се обадиш на наш оператор или да посетиш наш офис.   

3.Подходяща сума и вноска

Изгодният кредит е наистина в твоя полза, когато може да ти осигури нужната сума и месечните вноски да не тежат на бюджета ти. Често пъти можеш сам да избереш срока на погасяване на кредита и точно тук много хора бъркат с избора, защото гледат да изберат кратък срок, за да може възможно най-бързо да се „отърват“ от кредита. Не винаги обаче могат да се справят с този разход. Ето защо е добре да избираш срока според възможностите си, т.е. каква сума ще можеш да отделиш за погасяване на месечната си вноска по кредита. Ще се учудиш как 2-3 месеца повече ще повлияят на вноската ти и няма да имаш притеснения дали ще може да погасяваш всичките си разходи. Ако не си сигурен в това какъв срок да избереш, то винаги може да се посъветваш с операторите на кредитора и те ще ти дадат съвет.

Допълнителен съвет: винаги те подсещаме да внимаваш за допълнителни такси и изисквания, за които не си подготвен и да четеш внимателно договора си!

Винаги сме казвали, че това да изтеглиш кредит не е нещо лошо и не е невъзможно да ти излезе разход, който просто няма как да покриеш точно сега. Ето защо ние от Макс Кредит винаги се стремим да ти предложим най-добрите условия за кредит.

Подобни публикации

23.12.2021г.

Как да се справим с високите сметки?

Сметките могат да ни изненадат по всяко време на годината. Разбери как може да намалиш стойността им без да се лишаваш от ток, парно и вода.

 

Виж още

11.03.2022г.

Повторен бърз кредит

Голяма част от хората, които за взели бърз кредит веднъж, се доверяват на тази услуга отново. Разбери какви са предимствата да вземеш бърз кредит повторно тук.

 

Виж още